Meer dan voldoende te beleven

27 Vakantiedagen

Voor Rhodos bezienswaardigheden hoef je niet lang te zoeken, je hoeft je tijdens je vakantie geen dag te vervelen want er is genoeg te doen. Rhodos stad is een van de mooiste steden die Europa kent, het centrum uit de middeleeuwen is schitterend om te zien. Lindos is naast Rhodos stad een van de mooiste plaatsen, ook wel het witte dorpje genoemd. In het hoogseizoen is het wel erg druk, maar het blijft de moeite waard om te bezoeken en te genieten van de prachtige witte huisjes. Smalle straatjes met leuke winkeltjes, en niet te vergeten de barretjes maken het stadje uniek. 

Rhodos bezienswaardigheden

Prachtige natuurgebieden

Natuurlijk zijn er naast de Rhodos bezienswaardigheden ook prachtige stranden en natuurgebieden waarvan je kunt genieten. Epta Piges is een van deze gebieden, het natuurgebied ligt in het binnenland van het eiland. De spannendste en leukste attractie is niet geschikt voor mensen die last hebben van claustrofobie, een tunnel die nog geen meter breed is en maar 1,70 m hoog. Echte strandgangers komen zeker aan hun trekken op een van de vele stranden die het rijk is.

Heerlijk zonnen en uitgaan

Naast de Rhodos bezienswaardigheden  komen ook veel mensen om lekker te zonnen, en uit te gaan tot in de vroege uurtjes. Faliraki is een van de grootste badplaatsen, in het centrum vind je er talloze restaurants, discotheken en bars. Het strand is er lekker breed wat een groot voordeel is, bij Trianta is het strand wat smaller en bedekt met kiezels. Ook in deze plaats vind je gezellige winkeltjes en uitgaansgelegenheden.