Wat kies jij waterdichte vibrator of een automatic masturbator?

sexwinkel - logo

Iedereen heeft seks, in de douche, in bed of juist op verschillende plekken. Van jezelf houden en je lichaam zelf liefde geven is belangrijk. Het klinkt cliché maar pas als je van jezelf houdt dan kan je pas van een ander houden en jezelf dus helemaal geven tijdens de seks. Je kan je seks een boost geven door bijvoorbeeld een waterdichte vibrator aan te schaffen of juist te kijken naar een automatic masturbator. Seks kan alleen of met meerdere personen. Genieten en zelf plezier maken is hier dan ook enorm belangrijk. Tip: Wees stil als er mensen thuis zijn, zo voorkom je situaties waar jij je eigenlijk op dat moment niet in wilt bevinden. En al helemaal niet met je familie! 

sexwinkel - vibrator

Tip van Flip!

Als je aan de slag gaat met een automatic masturbator is het belangrijk dat je niet alleen deze maar ook alle andere speeltjes die je op dat moment gebruikt goed schoonmaakt. Dit is omdat er allemaal bacteriën op de speeltjes kunnen komen zoals een waterdichte vibrator. Om een speeltje goed schoon te maken is het de bedoeling dat je schoonmaakmiddel aanschaft, niet eentje waarmee je de keuken of de vloer schoonmaakt maar eentje die goed is voor de speeltjes, niet te veel foute stoffen in zitten. Dit heet een toys cleaner, deze is dan niet schadelijk voor als je de volgende keer het speeltje goed schoonmaakt. 

Schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken 

Nog een belangrijke reden om je waterdichte vibrator of automatic mastrubator schoon te maken is omdat je niet weet of je partner andere vervelende ziektes heeft. Je wilt geen herpes of andere ziektes krijgen. Leen dus ook nooit je speeltjes uit aan iemand anders dan je bedpartner. Zorg na gebruik dat je de spulletjes goed afspoelt en dus ook de toy cleaner van het product af is.