Vitaliteit op de werkvloer voor meer productie van werknemers

vitaliteit op de werkvloer

Heb je nou een bedrijf en vind dat jij genoeg werknemers in dienst hebt, maar de productie die er gedraaid wordt is echter te weinig voor jou. Dan wil je als eigenaar graag meer vitaliteit op de werkvloer. Stel je hebt 10 werknemers die allemaal een vaste dienst draaien van 40 uur per week en je wilt dat ze totaal samen 50 offertes uitbrengen. Maar ze hebben samen totaal 45 offertes uitgebracht in 40 uur. Omdat jij als eigenaar van een bedrijf heel veel werk te doen hebt staat Iboyatraining voor jou klaar om jou te helpen voor meer vitaliteit op de werkvloer. 

Iboya staat voor jou klaar

Op jouw werkvloer wilt je natuurlijk dat iedereen hard werkt om meer winst te maken voor jezelf. Dat klinkt voor iedereen vrij logisch, maar hoe zorg jij ervoor als ondernemer dat je de juiste productie wordt gedraaid dat zo efficiënt mogelijk is. Mensen ontslaan en nieuwe werknemers kost veel stress en tijd. Want nieuwe werknemers moet je weer inwerken en kost nog is veel geld voor jou. Want inwerken kost tijd en tijd kost geld. Een betere optie is dan om meer uit je personeel halen die er al zijn. 

Wat is vitaliteit?

Energiegebruik, het optimaliseren van je rust en werk is samen bij elkaar verbonden een verzamelwoord voor het woord vitaliteit. Door deze dingen te combineren zorg jij ervoor dat de werknemers bij jou op de werkvloer fitter en energieker op de werkvloer bevinden. Zo verhoog je de vitaliteit op de werkvloer en ook de winst.