Algemeen

Zeg, ben je er nog?

25 september 2017

Bron

Jeetje, het is echt een lange tijd ontzettend rustig op mijn blog en eigenlijk komen er momenteel alleen – of nagenoeg alleen – trouwgerelateerde artikelen online. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik dit eigenlijk heel erg jammer vind. Maar helaas, dat is geen excuus, net als de rest van dit artikel trouwens. Maar hoe het zit, dat vertel ik je in dit artikel!

Ziek

Afgelopen week had ik het goed te pakken. Ik was – net als velen wat ik op social media las – geveld door (buik)griep. Gatverdarrie, wat was dat verschrikkelijk zeg. Het heeft een hele week (!!) geduurd voor ik weer mezelf beter ging voelen. Gelukkig heb ik mezelf nu inmiddels wel weer beter kunnen verklaren en kan ik weer verder met mijn werk en andere leuke dingen.

Trouwjurken passen!

Oh jongens, ik ga hier nog echt een heel artikel over schrijven. Maar afgelopen zaterdag was het zover. Ik ging trouwjurken passen. Gelukkig was ik nét op tijd beter. Want het zag er heel erg naar uit dat ik moest afbellen. :O Op het moment zit mijn hoofd enorm vol er van. Maar daar over komt nog een artikel, zoals ik al eerder zei.

Schrijf-flow = foetsie

Ik ben, zeker sinds ik ziek ben geweest, de schrijf-flow helemaal kwijt. Daarvoor was het al niet veel. Zoals ik al zei: voornamelijk trouwgerelateerde artikelen. En dat terwijl ik zoveel meer zou willen schrijven. Maar ik ben eerlijk als ik zeg dat ik gewoon écht niet weet waar ik over moe schrijven. Het is net alsof mijn ideeën op zijn. En dat vind ik zo ontzettend jammer!

Maar ik weet ook, dat het is zoals het is. Het heeft geen zin om van alles uit de kast te halen als er niets in zit. Behalve dan nog sowieso 3 trouwgerelateerde artikelen op woensdag.

Mocht je nog leuke blogideeën hebben of inspirerende artikelen; LET ME KNOW!

Only registered users can comment.

  1. Wat gaaf dat je trouwjurken hebt gepast! Gelukkig maar dat het uiteindelijk toch nog doorging! Wel balen dat je je zo ziek voelde en dat je inspiratie een beetje op is. Mijn ervaring is dat inspiratie soms een beetje in vlagen komt. Je kunt het niet sturen, maar het komt vast na een tijdje vanzelf weer een beetje opborrelen 🙂
    Romy onlangs geplaatst…9 tips als je geen ochtendmens bentMy Profile

  2. He wat jammer om te lezen Simone! Hopelijk gaat het nu beter? Ik ben sinds gisteren opeens verkouden.. daar zit toch geen mens op te wachten! Over het schrijven, dat komt vanzelf wel weer. Ik heb het losgelaten en schrijf nu voornamelijk 1 keer per week. Soms vind ik dat lastig omdat ik teveel te vertellen heb en je sommige dingen op tijd wil delen. 🙂
    Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool #5: schrijf je NU in!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge