Werk

WERK | De eerste twee weken

6 maart 2017

Wat ging het eigenlijk snel zeg, die eerste twee weken. Sowieso vliegt de tijd veel meer als je bezigheden hebt natuurlijk. Dat heb ik nog nooit zo sterk ervaren als nu. Maar het is heel fijn om wat om handen we hebben met een vast ritme.

Hoe was dag 1?

De eerste dag, dat vond ik wel een beetje spannend. Mijn eerste échte werkdag in life. Het voelde heel raar en mega volwassen. En het voelde ook alsof ik eindelijk een beetje meetel in de maatschappij.
Natuurlijk wordt er niet die-hard gewerkt de eerste dag, want je moet nog met iedereen kennismaken. Maar het was een fijne eerste dag.

Uren opbouwen

De afgelopen twee weken zijn eigenlijk super goed gegaan. Zo goed zelfs dat ik deze week begin met 16 uur. Ik verwacht absoluut geen bijzonderheden en ik denk (en hoop) dat ik dit ook fluitend aankan.
Als dat zo is, dan zit ik over twee weken al aan mijn 20 uur, waar we naar toe werken.
Ook valt het me enorm mee om vroeg op te staan. Sterker nog, een dagje vrij ertussen maakte het mij zelfs wat lastiger om daarna weer te gaan werken. Zo leer je nog eens wat!

Taken ook opbouwen

Het is niet alleen zo dat mijn uren worden opgebouwd, maar ook mijn werkzaamheden. Alles wordt dus langzaamaan bij mij neergelegd zodat ik kan wennen aan het werken zelf. Want dat heb ik natuurlijk nooit echt gehad.
Daarnaast is het plan dat ik ook taken ga overnemen van een collega die het veel te druk heeft. Dus ik krijg mijn eigen takenpakket. Heel erg leuk!
En nog een extra heel erg leuk dingetjes waar ik echt helemaal blij van word: Ik ga een blog maken voor onze afdeling en ook bijhouden met artikelen. Hoe gaaf is dat?!

Al met al gaat het gewoon hartstikke goed. Echt boven verwachting. Je hoopt natuurlijk dat het makkelijk gaat, maar zo makkelijk had ik nooit durven dromen.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge