Algemeen

5 ideeën wat je kunt doen met Kerst

18 december 2017

De Kerst komt er aan! Nog maar 7 dagen en dan is het alweer zover. Waar bij de één pakjes onder de boom liggen, is het bij de ander gourmetten. Maar er zijn natuurlijk ook andere dingen die je – daarnaast – kunt doen met Kerst. Ik deel je vandaag mijn inspiratie!

Spelletjesavond met de familie

Ben jij ook gek op spelletjes? Dan kan een spelletjesavond natuurlijk niet missen met Kerst. Haal Monopoly, Risk of Yatzee maar uit de kast. Wie gaat er winnen?
Wat overigens ook super leuk is om te doen is ‘Wie ben ik?’ waarbij je bij een ander een kaartje op zijn of haar hoofd plakt met bijvoorbeeld een naam van een bekende artiest. Lol gegarandeerd!

Home Alone…

Geen vrienden of familie over de vloer? Geen ramp hoor. Hou lekker een Home Alone marathon. Overigens kun je dit ook aanvullen met andere leuke Kerstfilms zoals Love Actually, The Holiday en A Christmas Carol.

Bron

Het is tweede Kerstdag

1961, ik weet het nog zo goed… En nu heb jij dat liedje in je hoofd. Nee, geintje. Op tweede Kerstdag zijn de meeste winkels weer open en kun je helemaal los gaan op de sale. Dus mocht je nog niks op de planning hebben die dag, dan heb je je dag bij deze meteen gevuld!

Simsen tot je er bij neer valt

Net als de twee bovenstaande opties geldt voor deze ook dat wanneer je geen plannen hebt, het een ideale dag is om lekker lui de Sims te spelen. Ik heb sinds vorige week de uitbreiding Honden & Katten en die kan ik je ook zeker aanbevelen. En daarbij ook gelijk een waarschuwing: hij is erg verslavend!

Bron

Kerstmarkten!

Dit kun je natuurlijk niet overslaan. In het hele land heb je verschillende leuke Kerstmarkten (#nospon). Zelf ga ik komend weekend naar Maastricht. Daar ben ik heel wat jaren geleden al eens geweest. Maar Maastricht is sowieso een geweldige stad en ik ben benieuwd hoe de Kerstmarkt er nu uit ziet! Je hebt er altijd leuke kraampjes en vaak ook erg lekker eten. Dit kun je natuurlijk ook heel goed samen met familie en/of vrienden doen.

 

Q: Wat doe jij het liefst met Kerst?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge