YouTube

VIDEO: Sieraden opruimen & uitzoeken

14 februari 2015

youtube-sieraden

Kennen jullie dat ook, zoveel sieraden hebben en door het bos je leukste sieraden niet meer kunnen vinden? Precies mijn probleem. Ik moest al heel lang mijn sieraden eens gaan uitzoeken. Maar ik ken mezelf en stel dat dus steeds weer uit.

Eerder deze week plaatste ik een blog over dat ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik moest bloggen. Maar door jullie comments, kwam dit idee in mij op. Ik heb dus gefilmd hoe en welke sieraden ik heb uitgezocht. Het was een mooi stokje achter de deur en ja, nu een paar dagen later is het nog steeds netjes.

Kijken jullie mee?

Hoe heb jij je sieraden opgeborgen? En weet jij iets of iemand waar ik mijn sieraden, die ik niet meer wilt houden, naar toe kan brengen?

 

Edit: Ik zag pas toen het online stond dat er een foutje in zat. Oepsie 🙁

Only registered users can comment.

  1. Je zou de sieraden naar een kringloop/2e hands winkel kunnen brengen! Ik vind dat er een hoop leuks tussen zit, maar ik heb ook erg veel sieraden ;). Daarnaast zou je het ook door kunnen geven aan vrienden/kennissen o.i.d. Als je weet dat iemand een bepaald iets van die sieraden heel leuk vind, dan zijn zij er erg blij mee! En die ene uilen ketting waar je over twijfelt zou ik niet weg doen, die is echt heel mooi!

    Leuk filmpje 🙂
    Lies onlangs geplaatst…9; vijf plekken waar je nog heen wilMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge