Samenwerkingen

Vervolg: kalender Pixum

18 november 2012

Zoals je in een eerdere blog kon lezen, was ik niet tevreden over de kalender van Pixum. Deze mocht ik voor hun reviewen. In mijn review heb ik mijn duidelijke en eerlijke mening (en daarnaast ook mijn fotografische kennis) gedeeld met jullie. Deze review was helaas niet zo positief.
Pixum las ook mijn blog en betreurde dit en ging een oplossing zoeken. Diezelfde dag kreeg ik nog een mailtje dat hij opnieuw gedrukt zou worden.

Inmiddels heb ik de kalender binnen. Hij een een stuk verbeterd maar echt dol enthousiast kan ik helaas nog niet zijn. Wat me vooral opvalt is dat de foto’s van mijn telefoon beter afgedrukt zijn, dan die van mijn compact camera. Dat is eigenlijk wel vreemd want mijn compact camera heeft meer megamixels.
Ik ben inderdaad erg kritisch, dat klopt. Maar ik vind dat je ook best wel wat mag verwachten voor het bedrag wat je voor zo’n kalender uitgeeft. Als ik deze kalender een cijfer zou mogen geven qua kwaliteit wat betreft de afdrukken van de foto’s, blijf ik hangen op een 6.

Wel ga ik deze kalender ophangen, omdat het toch mijn lieve hondje is.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge