Trouwen

Trouwen | De vorderingen van onze bruiloft

16 augustus 2017

Nog iets meer als een jaar – ja, we trouwen in augustus! – en dan zal onze bruiloft gaan plaatsvinden. We kijken er dan ook al enorm naar uit en hebben al het één en ander kunnen regelen. Het leek me leuk om een soort update te geven met hoever we zijn voor onze bruiloft. Dus mocht je ook nieuwsgierig zijn, dan moet je even verder lezen!

Bron

De auto

Ik geloof dat we de auto eigenlijk als eerst geregeld hadden. Ik weet in elk geval wel zeker dat we deze al hadden voor de trouwlocatie bekend was bij ons. Ik heb dit klusje maar mooi aan mijn vriend over gelaten. Zelf heb ik er niet zo heel veel mee, als het maar een mooie auto is waarin ik gezien wil worden. Mijn vriend wilt natuurlijk een mooie auto en er moet mooi en veel geluid uit komen. Tja, ieder zijn ding. Één ding is zeker, ik hoor hem met gemak aankomen bij mijn ouderlijk huis. Wat voor auto het is, blijft voor jullie nog een verrassing!

Slapen bij mijn ouders

Mijn vriend heeft mijn vader om mijn hand gevraagd. Super traditioneel en daarom wilde vooral hij graag dat we allebei bij onze ouders slapen de nacht voor de bruiloft. Ik moest zelf even wennen aan het idee, maar nu vind ik het eigenlijk wel leuk. Ik had eigenlijk als het enige traditionele in gedachten dat mijn vader mij zou weggeven bij het ‘altaar’. Maar het wordt dus in zijn geheel een hele traditionele bruiloft, wat het wel helemaal af maakt.

Bron

Locatie en fotograaf afvinken

Ook de locatie hebben inmiddels geregeld. We hebben een hele mooie sfeervolle locatie ergens in de polders. Waar precies hou ik natuurlijk nog voor mezelf tot na de bruiloft (sorry, not sorry 😉 ). We zijn momenteel ook vaste klant bij die locatie omdat we er zó blij mee zijn. Dus dat is alleen maar een heel erg goed teken.

Maar daarnaast hebben we sinds korte tijd ook een fotograaf gevonden. Het was nog wel een zoektocht om iets te vinden binnen ons budget en naar onze (correctie: mijn) wensen. De fotograaf mocht ik vooral regelen omdat ik daar ook oog en verstand van heb. Dus ik heb stad en land afgezocht, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor 2 fotografen, zodat geen moment gemist kan worden. Althans, die kans is dan een stuk kleiner. Plus mijn vriend slaapt in een andere plaats dan ik. Dus de fotografen kunnen zich dan opsplitsen, wat alleen maar makkelijker is.

Wat staat er nog op de planning?

DE JURK! Ja, natuurlijk komt deze nog. Ik wil eind van de herfst/begin van de winter echt op jacht gaan naar een jurk. En ik zal ook zeker wat inspiratieposts gaan plaatsen t.z.t. Ook heeft mijn vriend nog geen pak, maar dat komt wanneer ik mijn jurk heb. Daarnaast hebben we nog geen ringen, al hebben we ze al wel gezien. Maar we vonden het wel erg ver van te voren om al ringen te kopen.

Daarnaast wil ik zelf zorgen voor wat aankleding op de locatie. De locatie is gelukkig al prachtig van zichzelf, dus daar hoeft niet veel te gebeuren. Ook moeten we nog gaan kijken naar ‘safe the date’ kaarten en natuurlijk de uitnodigingen. En ook niet het gastenboek te vergeten en de bedankjes, die ik het liefst zelf wil maken (inspiratie is welkom!). Onze gastenlijst is ook nog steeds niet definitief, er zijn alweer wat dingen veranderd in tussen. En ik ga er vanuit dat dat nog wel een paar keer kan veranderen.
We hebben ook al iemand gevonden die onze taart zal gaan maken. Dus naar mijn idee hebben we eigenlijk alles al wel gehad! Het is nu vooral aftellen… #duurtlang 😉

Heb jij nog een leuke tip voor onze bruiloft? 

 

Only registered users can comment.

  1. Super leuk om de vorderingen te zien! En jullie locatie is echt prachtig Simoon! 🙂
    Ik kijk nu al uit naar de volgende updates rondom de voorbereidingen van jullie trouwen. Morgen voor ons alweer 5 jaar geleden.

    Op Alie en Pinterest heb je heel wat toffe bedankjes. Zelf kozen wij voor een kaart met foto’s erop (ook eentje met een krijtbord met bedankt erop en de groepsfoto er ook bij zodat iedereen erop stond) Express gekozen voor lege kaarten en iedereen een persoonlijk bedankje voor zijn of haar aandeel met onze huwelijksdag. Gastenboeken hebben ze ook een aantal verschillende ideeën van (misschien leuk de lijst die ik had voor mijn feestje met houten hartjes – komt morgen online en wat niet duur) Nog steeds erg blij met onze gastenboeklijst die in onze hal hangt. Ik kijk uit naar je volgende update, leuk leuk leuk!

  2. Jeetje wat hebben jullie al veel geregeld zeg! Jullie laten er geen gras over groeien, hihi. 😉 Wel leuk hoor, zo heb je het hele jaar nog kleine dingen die je kunt regelen. Misschien verzacht dat het wachten (ik zou zo iemand zijn die dan ook meteen zou willen trouwen, haha. Een jaar of langer wachten zou echt killing zijn voor mij!) 🙂
    Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Gehaakt krukhoesjeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge