huwelijksreis
Trouwen

TROUWEN | En de huwelijksreis gaat naar…

21 februari 2018

huwelijksreis

Bron

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hoe wij onze huwelijksreis zouden willen beleven. Wij zijn niet enorme avonturiers (als je bijvoorbeeld backpacken bedoeld), maar een (verre) vakantie is zeker wel aan ons geoorloofd.
We hadden wel wat ideeën waar we naar toe wilden. Wat duidelijk was, was dat het sowieso Griekenland moest zijn. Maar waar?! Dat vertel ik je vandaag in dit artikel.

Were going to Crete!

Yes baby, we gaan naar Kreta! Het was ontzettend lastig om een lief kneuterig hotelletje te vinden op Zakynthos. Dat was eigenlijk onze eerste bestemming. Maar toen dat niet echt vorderde, besloot ik ook andere eilanden te gaan bekijken.
Kreta was het eerste Griekse eiland waar ik ben geweest. Destijds met mijn ouders. We zaten toen in Rethymnon. Een schitterend plaatsje, als je het mij vraagt. Daar wilde ik eigenlijk ook weer naar toe, maar ook hier liep ik helaas tegen hetzelfde probleem aan. Nu zitten we in een plaatsje vlakbij Chania. Na wat research blijkt Chania echt een schitterende plaats te zijn!

honeymoon crete

Bron

Klein en kneuterig

Mijn vriend en ik houden niet zo van de mega hotels en ook niet van erg moderne hotels. Helaas zie je dat wel steeds vaker. Gelukkig vind je zo hier en daar nog wel eens een schattig en kneuterig hotelletje. Zo vond ik die van ons in de buurt van Chania. Om precies te zijn zitten we in het plaatsje Platinas, het verlengde van Chania.
Uiteraard heb ik al door het plaatsje heen ‘gelopen’ met Google Maps. En het plaatsje doet mij denken aan Trianda in Rhodos. Dat gaat ons dus prima bevallen!

Wat willen we gaan doen daar?

We hebben absoluut geen planning gemaakt. Waarschijnlijk is het ook lekker bijkomen van de bruiloft, maar onze snorkelsets gaan in ieder geval mee! Ik heb gelezen dat je daar prima kunt snorkelen en laten we dat nou erg leuk vinden. Ook hoop ik nog een leuk boottochtje te maken. I love boottochtjes! <3 En daarnaast wil ik natuurlijk Chania bezoeken. Dat lijkt me een geweldig plaatsje. Ook kwam ik nog een excursie tegen naar een super mooi bountystrand, dus deze staat ook op het lijstje. Voor de rest gaan we natuurlijk genieten en wennen aan het man en vrouw zijn. 😉

Q: Heb jij nog tips voor me wat we kunnen doen op Kreta?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge