Algemeen | Blog

Terugblikken op 2016

29 december 2016

Nog maar een paar dagen en we zijn alweer in 2017. De tijd gaat ontzettend hard hoe cliché dat ook mag wezen. Het is toch echt zo, niemand kan daar omheen.
Het afgelopen jaar was een enorm bewogen jaar weer voor mij. Ik heb verschillende keuzes moeten maken en ging ook door een lastige periode. Ik kan natuurlijk niet alles compleet uitdiepen, maar ik zal in deze post de belangrijkste dingen opsommen.

 • Begin dit jaar werd wel duidelijk dat mijn bedrijf niet de score behaalde wat ik voor ogen had. Ik was toen al aan het overwegen of ik ermee zou stoppen. Maar gezien mijn gezondheid deed ik dat nog niet.
 • Afgelopen zomer staat in de boeken als de slechtste zomer ooit voor mij. Ik heb ontzettend veel pijn gehad en was vreselijk moe. Het ging eigenlijk zo slecht dat ik mezelf naar de huisarts sleepte en hem smeekte om injecties met vitamine B12 te proberen.
 • En dan gelijk het volgende punt: Die injecties gingen veel beter dan we hadden gedacht. Inmiddels zit ik op 1 injectie per maand.
 • Ook heeft die verandering me weer aan het denken gezet. Mijn bedrijf liep niet meer, de concurrentie is véél te hoog en had niet de kracht (meer) om daar tegenop te boksen. Ook kreeg ik sterk de behoefte om (weer) voor een baas te gaan werken.
 • En ook daar heb ik weer een tweede punt voor: ik ben inmiddels met meerdere partijen in gesprek. Helaas nog niks concreets, maar zodra dat het geval is, horen jullie dat natuurlijk meteen.
 • Helaas waren er ook minder leuke dingen dit jaar. Zo kreeg Budgie 7 maanden na zijn operatie een flinke terugval. Hij moest weer op zijn dieetvoer. En dat ging een hele lange tijd goed. Maar sinds kort moeten we er helaas ook medicatie bij geven. Het gaat harder achteruit dan we zouden willen… 🙁
 • Verder op de leuke dingen. We hebben namelijk 2 heerlijke vakanties gehad. Zo zijn we wat weekendjes weg geweest, hebben we een weekje in Parga vertoeft en een weekje in Centerparcs.
 • Ik deed voor het eerst mee met het EPIC-project. Of terwijl #echtepostiscool. En het was dan ook echt heel cool!
Een selfie met Mango kan natuurlijk niet ontbreken!
 • Ook bloggerelateerd heb ik veel leuke dingen gedaan, ondanks dat het hier wat stiller was. Ik heb wat leuke samenwerkingen gedaan, waar ik echt tevreden op terug kan kijken. Ik heb lieve Inge van Monsieur Mango ontmoet en heb zelfs haar prachtige instagram-waardige huisje gezien. Love it <3
 • En om komend jaar beter voor mijn blog te zorgen heb ik de Blogplanner van Sugarframe gedownload. Op naar een happy new blogyear!

Fijne jaarwisseling alvast en een heel mooi 2017!

Only registered users can comment.

 1. Aw, veel sterkte met Budgie 🙁 En hopelijk komt er qua werk iets veel beter op je pad nu. Het is je alvast helemaal gegund! Geniet van de jaarwisseling en ik wens je een fantastisch 2017 toe 🙂
  Sarah onlangs geplaatst…Goodbye 2016My Profile

 2. Wat een leuk overzicht heb je van 2016 gemaakt lieve Simoon. Vele ups & downs. Dat 2017 jullie maar veel fijns, liefde en gezondheid mag brengen. En die felbegeerde nieuwe baan. Gaat allemaal helemaal goed komen. Nog zo’n hoogtepuntje voor 2017: elkaar weer meeten<3 Zoveel zin in!
  Saskia onlangs geplaatst…TOP 3 … VAN 2016My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge