Tag

TAG | Geluksmomenten

3 juli 2017
Geluksmomentje in Lindos, Rhodos.

Ik zag op de blog van lieve Saskia deze geweldig leuke tag voorbij komen. Geluk haal je natuurlijk uit grote, maar ook zeker uit kleine dingen. Omdat ik het belangrijk vind om daar af en toe gewoon goed bij stil te staan, heb ik een maandelijks terugkerende post Blijmakers waarin ik alle leuke momenten van de afgelopen maand even in het licht zet.

En als ik dan toch al zo lekker op dreef ben met mijn eigen terugkerende post, waarom dan niet nog een super leuke tag die deze lading ook even dekt?! Daarom!

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Rhodos! Niet echt een heel verrassend antwoord vrees ik. Ik ben nu voor de tweede keer naar Rhodos geweest. Ik blijf het gewoon een geweldig eiland vinden. Tot nu toe ook echt favoriet onder de Griekse eilanden!

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken?

 1. Mijn trouwdag! Waarschijnlijk ook geen vreemd antwoord, aangezien ik ten huwelijk gevraagd ben. Maar ik kijk heel erg uit naar dit moment.
 2. Het tekenen van een écht contract bij een baas. Tot nog toe ben ik nooit verder gekomen dan een stage- of proefplaatsingcontract. Daar is overigens helemaal niets mis mee. Maar ik kijk wel enorm uit naar het moment dat ik echt een baan heb.
 3. Op motorvakantie gaan. Dat zal dan wel gaan om een weekendje, aangezien je niet zo super veel mee kunt nemen. Maar dit lijkt me dus echt heel erg gaaf om eens te doen!

Wat is je favoriete film?

Oei, mijn fave film… Ik heb eigenlijk niet echt één favoriet namelijk en ik ben niet zo goed in keuzes maken (hashtag keuzestress). Sowieso alle Step Up-films behoren tot favoriet. Kon ik maar zo goed dansen zeg! Daarnaast vind ik als dramafilm Dear John echt heel mooi en ook The Choice is een aanrader als je van een tranentrekker houd. Als (romantische) comedy vind ik denk ik The Proposal en The Bounty Hunter het leukst. Denk ik…

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?

Het moment dat mijn vriend mij vroeg om te gaan trouwen. Ik was zo ontzettend overdonderd dat ik alles in een waas op dat moment beleefde. Zo jammer dat ik dat niet helemaal meer kan herinneren.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Pita Kebab van Mr. Greek! <3 Geen twijfel over mogelijk.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Ik zou niet kunnen en willen zonder mijn vriend, ouders en lieve familie. Ook mijn beste vriendinnen en Budgie wil ik absoluut niet missen. Daarnaast zou ik niet zonder mijn telefoon willen, want dan heb ik in elk geval nog een middel om te kunnen bloggen.

Afbeeldingsresultaat voor spice girlsBron

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?

Ik hou van veel soorten muziek. Maar als ik écht niet vrolijk ben, dan moet je muziek uit de 80’s en 90’s opzetten (incl. Kinderen voor Kinderen!). Op dit moment heb ik niet een specifiek lievelingsnummer wat ik veel draai.

Wanneer voel jij je op je best?

Als ik lekker heel veel artikelen voor mijn blog kan schrijven. En wanneer ik gewoon een goede dag heb. Gelukkig komt dat sinds de B12-injecties meer dan regelmatig voor, wat super fijn is!

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?

Ja, dat heb ik zeker. Toen ik voor mezelf begon moest ik mezelf natuurlijk op de kaart zetten. Één van de eerste dingen die ik heb moeten leren was netwerken. Ik vond het echt doodeng. Maar ik heb het wel gedaan, met succes. Inmiddels durf ik nu gewoon op iemand af te stappen als ik iets wil vragen. Dat kan wel eens handig zijn 😉

Wie inspireert jou? Of voor wie heb je bewondering?

Deisy van Visionairy Life inspireert me enorm hoe ze omgaat met haar eigen onderneming. Van haar leer ik waar ik te kort heb geschoten. Niet dat ik nog eens die stap (zo snel) zou nemen, maar ik vind het super inspirerend ook voor als je een normale baan hebt. Daarnaast inspireren de mensen die dicht bij me staan.

Geluksmomenten tag: wie tag ik?

Ik wil graag Deisy, Inge, Sandra en Nina taggen voor deze leuke gelukstag. Ik ben heel erg benieuwd hoe zij hem zullen invullen.

Only registered users can comment.

 1. Ja 80’s en 90’s muziek blijft tof<3 Leuk dat je de tag heb ingevuld en mij hebt vernoemd 🙂
  Ik heb hem met heel erg veel plezier gelezen. Een hele mooie week gewenst lieve Simone!

 2. Leuk om te lezen zo’n gelukstag! Hou er altijd van om ander mans geluksmomenten te lezen.
  Ik kan mij voorstellen dat het zo’n mooi moment was om ten huwelijk gevraagd te worden. Ik kan ook echt niet wachten haha!

  Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge