Tag

TAG | Ik als blogger

24 september 2016

budapest-%e2%80%a2

Door lieve Saskia werd ik getagd in deze tag om hem te gaan invullen. Met de enorme stilte op mijn blog komt zo’n tag nu even echt als geroepen. Echte inspiratie heb ik even niet. Mijn hoofd stroomt gewoon een beetje over. En helaas niet met dingen die ik hier zo even wil delen.

Dat ter zijde, ik ga nu lekker die tag invullen!

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Gezien dat ik het vaak ’s avonds laat pas schrijf is de kans groot dat ik een glas cola bij mij heb staan. Al is warme chocolade melk in de winter ook een optie. Ik eet meestal niks, want dan raak ik te snel afgeleid. Ik moet mij wel even kunnen focussen.

Wat voor muziek of welke tv zender heb jij het liefst aan onder het bloggen?
Op dit moment staat RTL4 aan, maar het gebeurt ook vaak dat ik Spotify aan heb staan. Muziek werkt toch altijd weer erg inspirerend en mijn handen racen dan over het toetsenbord.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Dat komt niet zovaak voor. Soms wel over een persoonlijk artikel waarin ik iets nieuws deel. Bijvoorbeeld over een behandeling ofzo. Verder schrijf ik gewoon wat ik leuk vind. En hoop dan ook dat jullie dat ook waarderen.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Een jaar overzicht probeer ik wel zo laat mogelijk te maken. Meestal rond de kerst begin ik er aan om het op de laatste of de een na laatste dag van het jaar online te plaatsen. Ik vind dat altijd weer leuk om terug te lezen. Afgelopen jaar was dat dit artikel.

Wat is voor jouw het beste moment om te bloggen?
Meestal in de avonduren heb ik het meest inspiratie. Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat komt. Soms ram ik er gelijk even 3 artikelen doorheen.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Ik denk dat ik mijn schrijfskills wel aardig heb kunnen ontwikkelen. Iets waar ik erg blij mee ben. Ik heb echt een eigen schrijfstijl.

Sowieso vind ik dat gewoon erg leuk ook aan andere blogs lezen. Iedereen verteld iets op een andere manier. Ik waardeer verschillende stijlen enorm! Is ook heel inspirerend.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Op het moment is de inspiratie ver weg. Ik weet ook niet waar ze (ik ga er vanuit dat het een ‘ze’ is) is. Mijn hoofd is heel druk met van alles en nog wat en ik vergeet ook nog eens vaak te bloggen ook. En de dingen die in mijn hoofd zitten wil ik (nog?) niet met jullie delen. Ook al heb ik misschien een super persoonlijke blog. Ik hou wel degelijk dingen voor mijzelf 🙂

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik heb mijn blog echt voor mijn plezier. Met af en toe een super leuke samenwerking. Het enige wat ik weer zou willen is mijn blogflow terug vinden en mijn volgers weer tevreden stellen. Voor mijn gevoel stel ik iedereen een beetje teleur. 🙁

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Met Saskia en Inge heb ik regelmatig contact en dat vind ik dan ook super leuk. Inge woont ook nog eens in de buurt. Hartstikke leuk dus!
Hopelijk zie ik ze allebei binnenkort weer!

Op welk artikel op je blog ben je het meest trots?
Dat vind ik best een lastige vraag. Ik heb even rond gespeurd op mijn blog. En ik denk dat het deze is over mijn levensmotto. Ik sta namelijk nog steeds met 300% achter dat motto en ook achter mijn verhaal.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Ik vind als eerst dat je een blog moet starten omdat JIJ het leuk vindt. Je moet het niet doen voor een ander. Je moet bloggen als je een mega toffe hobby hebt, of omdat je in het buitenland zit en je avonturen wilt delen (vind ik heel leuk!).

Wie zou jij willen vragen om deze tag ook in te vullen?
Ik zou Nina willen vragen deze tag in te vullen en ook ben ik erg benieuwd hoe Inge hem invult!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge