Sport

Sport dilemma

26 oktober 2014

sportdilemma

Het is echt schandalig hoor. Ik heb gewoon ruim een maand niet meer gesport. Ja, ik weet dat ik heb gezegd dat ik het zou volhouden. En het leek ook te lukken. Toch er dingen gebeurden, zoals mijn eigen gezondheid die in de weg stond, zodat ik niet kon sporten. Inmiddels zijn we, als ik het goed heb, een maand en een week verder. Ik wil de draad weer oppakken. Maar man, wat is dat lastig! Het is totaal uit mijn systeem. Uit mijn ritme.

Dit vind ik dan dus ook echt een serieus dilemma. Hoe ga ik dit nou oplossen? ‘Hup, pak je spullen en gá gewoon!’. Ja klopt, daar hebben jullie helemaal gelijk in. En misschien moet ik dat dan ook wel weer gewoon doen. Gewoon mezelf een schop onder mijn kont geven om weer van die bank te komen en te gaan. Zo moeilijk was het voorheen ook niet, dus dan moet het nu eigenlijk ook wel lukken, toch?

sportselfieHier was ik nog wel zo trots met mijn inschrijving!

Er zijn maar heel erg weinig dingen die mij tegen houden. Eigenlijk geen. Want het is super dichtbij (lees: hooguit 5 minuten lopen). Ik voel me na een lekkere sportsessie weer energieker de rest van de week. Misschien kom ik dan ooit nog van mijn buikje af. En het is ook goed voor mijn conditie en fibromyalgie. Dat zijn dus eigenlijk alleen maar pluspunten. Nu moet ik het nog even zien om te zetten in doen.

Is dit een bekend dilemma voor jullie? Sporten jullie thuis of in jullie eigen omgeving? Of hebben jullie net als ik een abonnement op een fitnessschool?

Only registered users can comment.

  1. Heel herkenbaar! Ik heb jarenlang verschillende sportscholen gesponsord en ben nu maar gaan rennen. Maar ook dat doe ik alleen regelmatig als ik een doel heb zoals een wedstrijd. Ik ben gewoon liever lui :-).
    Susanne onlangs geplaatst…CPC, 5 or 10k?My Profile

  2. Ik vind van mezelf dat ik heel vroeg moet opstaan om te sporten. Als ik wakker word, vind ik dat echt niet leuk. Maar na zo’n work out is het zo waard. Stel een doel voor jezelf. Ik mag een nieuwe lens kopen als ik het tot december vol houdt 🙂
    Claudia onlangs geplaatst…Streetstyle Antwerpen #3My Profile

  3. Ja! Dit heb ik zeker. Ik ben lid geworden van de gym in mijn woninggebouw, wat betekend dat het echt héél weinig moeite kost om er even heen te gaan. En toch ben ik er in ruim een maand tijd nog niet geweest. Zovan, het idee was goed… Nu moet ik het nog doen. Op een of andere manier is die schop onder je reet toch lastig om te geven.
    Anna onlangs geplaatst…KlaagmuurMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge