Blog

SPAM JE BLOG!

12 oktober 2014

SPAMJEBLOG

Ik doe het normaal nooit. Maar dit keer even een uitzondering door omstandigheden.

Vandaag mogen jullie allemaal je blog spammen. Vertel even wie je bent, wat je blog is en waarover je blog gaat!
Altijd leuk om weer nieuwe blogjes te ontdekken op deze manier 😀

Only registered users can comment.

 1. Mijn naam is Marion en ik heb een persoonlijk blog: Mijn Kladblog. Ik zit op dit moment in de ziektewet wegens een depressie en angstklachten. Het is vaak nog een taboe om over je psychische problemen te praten. Ik wil dit doorbreken door volledig open te zijn over mijn gevecht om zowel de angst als de depressie te overwinnen. Naast dit onderwerp blog ik ook over alle andere dingen die in mijn leventje voorbij komen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen.
  Bedankt dat we mochten spammen!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur Uit: Week 41My Profile

 2. Erg leuk! Ik doe ook meteen mee….
  Mijn naam is Kim en my-storyzz is mijn blog. Ik plaats artikelen over alles wat ik leuk vind en waar ik zelf over zou willen lezen.
  Meestal lifestyle maar ook beauty, mode en food
  Neem gerust een kijkje!
  Ik volg jouw blog al een tijdje via bloglovin, erg leuk!

 3. Altijd leuk!

  Mijn naam is Fleur, ik ben 20 jaar jong en blog al een aardig lange tijd voor La Bella Fleur.
  Vandaag vertel ik jullie over 2 date’s die komen gaan.
  2 bijzonder leuke mannen die jullie geheid allemaal kennen.
  Benieuwd wat deze date’s inhouden, waar ze plaats vinden en hoe ik dit bedoel?
  En daarnaast, woensdag komt er een hele leuke winactie online; dus reden genoeg om even een kijkje te nemen en LBF in de gaten te houden:)!
  http://www.labellafleur.n
  Fleur onlangs geplaatst…Lifestyle | Date met John Legend en Ed Sheeran!My Profile

 4. Fijn dat we mogen spammen! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com. Ik schrijf artikelen over make-up, beauty, fashion en lifestyle. Mijn lifestyle bestaat vooral uit dansen. Ergens in mei ben ik met mijn team Nederlands kampioen geworden en zondag hebben we weer onze eerste wedstrijd van dit seizoen. Bij Fashion moet je denken aan OOTD’s, want ik heb zo mijn eigen stijl. Verder plaats ik veel reviews, af en toe beauty-tips, DIY’s en nog veel meer!
  Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.

  xxx
  Evy onlangs geplaatst…Shoplog de Paris!My Profile

 5. Hoi allemaal!
  Ik heb sinds kort een beautyblog en zou het heel leuk vinden om te weten wat jullie daarvan vinden! Natuurlijk is het niet nieuw tegenwoordig, maar mensen uit mijn naaste omgeving weten dat ik al zóó lang met beauty en fashion bezig ben! De eerste reactie die ik meestal krijg is: ”Zo dat werd tijd, blij dat je er eindelijk wat mee doet!” Vind dat echt fijn om te horen en ik merk, dat ik het zo leuk vind! Ik heb nog niet zoveel artikels geschreven (ben echt nét begonnen) maar ik upload om de dag en wil dit weekend al beginnen met YouTube filmpjes maken! Ik zit zelf ook veel in mijn vrije tijd naar make-up tutorials te kijken, heerlijk, bakje thee erbij! Als jullie een kijkje gaan nemen, laat je weten wat je ervan vind? Ik ben zo benieuwd en ‘hungry’ voor feedback!! http://www.bykbeauty.blogspot.nl

 6. Super leuk dat je dit doet! Deze kans laat ik niet aan mij voorbij glippen natuurlijk. Mijn blog ‘Love Life As Manon’ gaat over alles wat ik leuk vind en mij interesseert: beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het leuk om te schrijven, dus meestal schrijf ik iets anders dan andere bloggers. Heb het ook over diverse onderwerpen. Wil over alles praten. En vind het natuurlijk super leuk om producten te testen en te reviewen! Neem snel een kijkje op mijn blog : http://www.lovelifeasmanon.nl . Veel lees plezier!

  Liefs Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge