Over Simone Blogt

Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik meer bekendheid wilde over fibromyalgie. Dit omdat ik het zelf heb en vond dat er nog te weinig mensen er wat over wisten. Inmiddels werd mijn blog steeds persoonlijker en heb ik de overstap gemaakt naar een persoonlijke blog via Blogger. En uiteindelijk heb ik de stap genomen tot dit eigen domein!

Fibromyalgie is dus inmiddels niet meer het enige onderwerp op mijn blog. Mijn blogonderwerpen zijn hemelsbreed. Dat is leuk, want het leven is ook enorm gevarieerd. En dat wil ik graag overbrengen op mijn blog. Maar hoe gevarieerd de onderwerpen ook zijn, ik zorg er altijd voor dat het persoonlijk blijft of met een persoonlijke twist.

Je wilt mij en mijn blog volgen? Dat is geen enkel probleem. Via het menu vind je de knoppen naar verschillende social media. Je kunt mij o.a. volgen via Twitter, Instagram en Bloglovin’.

Voor bedrijven doe en schrijf ik ook reviews en/of advertorials. Dit word altijd vermeldt in de blogpost. Wil je meer weten? Stuur mij even een mailtje!

 

Disclaimer
Teksten en foto’s van mijzelf mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Afbeeldingen van andere website’s worden weergegeven met een bronvermelding. Mochten er bronnen ontbreken, maar jij weet waar de foto of afbeelding vandaan komt? Laat mij het dan even weten!

Daarnaast worden samenwerkingen en gesponsorde artikelen na 31-12-2016 weergegeven met het  teken onderaan het artikel.

©simoneblogt.nl 2014