Samenwerkingen

Review: Canvas bij Pixum!

8 oktober 2014

canvas pixum

Ik wilde al een tijdje graag wat nieuws aan de muur. Maar ik wist niet goed wat. Dus toen Pixum mij benaderde voor een review was de keuze voor de plek van de foto eigenlijk al snel gemaakt. Tijd voor iets nieuws in de woonkamer, met mijn eigen fotowerk! Dat was iets, wat ik na 2,5 jaar toch wel echt wilde.

De website van Pixum werkt fijn en is overzichtelijk. Het bestellen van mijn canvas was dan ook zo gebeurt. En het leukste nog; in ongeveer een week had ik het ook in huis!

DSC_0001
Foto van dichtbij.

Toch zeg ik eerlijk dat ik een beetje sceptisch was voor wat betreft een foto op canvas af te drukken bij Pixum. Dit komt omdat ik eerder een wat minder goede ervaring had gehad. Maar dit maakte het helemaal goed! Kijk eens hoe mooi en hoe scherp! Ja, ik ben echt heel erg tevreden. En ook erg verrast! Want ik had deze kwaliteit eigenlijk niet verwacht.

Ik ben met foto’s niet snel tevreden (noem me maar gewoon erg kritisch), maar ik zeg oprecht dat dit echt goede kwaliteit is.

DSC_0004
Hij hangt nu mooi in de woonkamer aan de muur. <3

De volgende keer dat ik een canvas wil afdrukken, ga ik dat in elk geval bij Pixum doen.

Heb jij al wel eens een canvas laten bedrukken?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pixum

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge