Algemeen

Rare dromen #1

11 oktober 2012

Heb jij dat wel eens? Een droom waar je eigenlijk met je hoofd niet bij kan. Of een droom die zó echt lijkt dat je even niet meer weet wat nou echt is, zodra je wakker wordt?
Hopelijk ben ik niet de enige die met vreselijk rare dromen rondloopt. Vanaf nu deel ik ze ook met jullie!

Welke datum, jaar of dag het was weet ik niet. Wat ik wel weet is, dat wat ik droomde, wereldnieuws was op CNN.
Ik werkte in een rouwcentrum, die eigenlijk best groot was. Want over het algemeen zijn rouwcentra niet echt groot (dit was dus al een raar detail in mijn droom). Op die werkdag gebeurde er ergens in de wereld (waar dat was zal ik nooit weten) een enorme ramp. Door deze ramp waren er ontelbare doden en gewonden.
Het probleem was alleen dat er dode mensen in overvloed waren en de rouwcentra in het land van de ramp zelf dit niet meer bol kon werken. Daarom boden een aantal landen rouwcentra aan om daar de overleden mensen naar toe te brengen. Waaronder Nederland, ons rouwcentrum was daar één van.
Ik had een veelvoudige functie en zorgde er onder andere voor dat ieder overleden persoon een plek kreeg. Alleen zoveel mensen?! Ik wist me geen raad! Heb een hoop afgebeld en overlegd met naaste rouwcentra. Voor ons kleine landje was dit een enorme klus. Ik was echt enorm gestrest. En toen: HELLO, GOODMORNING!

Of het me gelukt is al deze overledenen een plek te kunnen geven weet ik niet. Hierna werd ik dus wakker met het ‘wtf’-gevoel.
Het is ook echt een heel erg onrealistische droom. En of het ook op die manier zou lopen, is mij een groot raadsel.

Wat was jouw laatste rare/onrealistische/te mooie droom?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge