Algemeen

Q&A: De antwoorden!

16 januari 2017

Ik had er stiekem al op gerekend dat er niet heel veel vragen zouden komen (Ik had zelfs een artikel als back-up, voor het geval dat ik deze niet hoefde te schrijven). Toch was er iemand (lieve Saskia!) die een hele waslijst aan vragen had. Dus het lijkt mij leuk deze dan ook te gaan beantwoorden.

– Wat is je lievelingsgebak?
Oei, dat is een hele moeilijke. Ik ben dol op gebakjes en taart. Ik heb vooral voorkeur aan monchoutaart met kersen of een kersenvlaai. Zelf maak ik ook graag brownies, of valt dat niet onder gebak?

– Welk land staat nog op nr1. van je verlanglijstje waar je heel erg graag heen wilt?
Dat is dan Bali. Misschien niet zo origineel, maar ik wil er zó graag heen. Het lijkt me een geweldig mooi land met heerlijk eten (beste combi ever!). Dit jaar gaat dat helaas nog niet gebeuren, dus hij blijft nog lekker hoog aan de lijst staan. 🙂

– Wat is je favoriete nummer en waarom juist deze?
Is het erg dat ik die niet heb? Ik heb dus niet een favoriet nummer. Bij mij gaat het vroeg of laat vervelend. Maar als we spreken over dit moment, dan is het Heathens van Twenty One Pilots/

– Hoe gaat het nu met Budgie en jullie fijne woning? Bevalt het?
Met Budgie gaat het naar omstandigheden goed. Hij heeft wel meer medicatie nodig. Je merkt gewoon dat ‘ie achteruit gaat. Hopelijk kan hij nog 10 worden! 🙂

– Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Dit staat ook op de pagina Over Mij. Maar ik ben lang geleden begonnen vanwege mijn fibromyalgie. Toen was er helemaal niet veel over bekend en inmiddels iets meer. Ik wilde mijn leven met fibromyalgie delen. Uiteindelijk ben ik met die blog gestopt en deze opgezet. Omdat ik die stempel niet (meer) wilde. Ik blog soms hier nog wel eens over, maar niet meer zoveel als op de blog waarmee ik begon.

– Wat is voor jou het belangrijkste aan een blog? In andere woorden: Waarom lees jij graag bij een blog, waar moet deze aan voldoen?
Ik vind het heel erg belangrijk dat ie persoonlijk is. Een blog met onpersoonlijke artikelen vind ik, meestal, niet leuk. Ik ben ook altijd benieuwd naar de persoon erachter, want vind het toch wel leuk als ik met iemand kan profileren. Hoeft natuurlijk niet, ik volg er ook best een aantal waar ik dat een stuk minder heb.

Dankjewel Saskia voor je leuke vragen. Zo ken jij en de rest mij ook weer een stukje beter 🙂

Only registered users can comment.

  1. Leuke vragen! Enne alles wat zoet is en je kan kopen bij de bakker is een gebakje hoor. Maar ik zie dat Bianca hierboven dat ook al had gezegd. En nu heb ik dus bijna midden in de nacht trek in een brownie… haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge