Postcrossing

Postcrossing – Waar koop ik mijn kaarten?

30 oktober 2014

happypostcrossing

Ik ben weer aan het postcrossen! Oh, het is weer zo verslavend. Gelukkig heb ik nu wel een leuke collectie aan kaarten. Alleen met mijn verslaving Postcrossing ben ik er natuurlijk weer snel doorheen. Waar koop ik onder andere mijn kaarten? Ik geef jullie een paar tips waar je leuke kaarten kunt kopen.

  • VVV. Veel postcrossers vragen naar kaarten van je eigen omgeving. Waar kun je die niet beter kopen dan bij een VVV-kantoor?

  • Hema. Bij de Hema hebben ze ook een rekje met super leuke ansichtkaarten met een plaatsnaam erop of een andere leuke tekst.

  • Ansichtshop.nl. Ik heb hier al eens een leuke blog over geschreven. Ze hebben hier echt super leuke kaarten in allerlei thema’s!

  • Xenos. De Xenos moeten we ook niet vergeten. Zeker een grote vestiging heeft veel ansichtkaarten. Echt een aanrader.

ansichtkaart
Voorbeeld ansichtkaart
  • Ebay. Op Ebay kun je ook hele leuke kaarten bestellen. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd. Maar zodra ik weer kaarten nodig heb ga ik het zeker eens uitproberen!

  • Dille&Kamille. Geloof het of niet, maar deze winkel heeft ook kaarten en ansichtkaarten. Ze zijn echt super leuk!

Extra tip: Soms heb je hele leuke kaarten, maar dan zijn ze dubbel. Dat vind ik dan zo jammer. Maar ik halveer ze gewoon, dan is het toch een ansichtkaart.


Waar koop jij je kaarten?

Afbeelding ansichtkaart van Google.

Only registered users can comment.

  1. Leuk! Tot voor kort maakte ik regelmatig zelf kaarten. Maar bij gebrek aan leuke materialen (en tijd :-S) heb ik dat al een tijd niet meer gedaan. Laatst zag ik bij een kraampje op de ‘Feelgood market’ in Eindhoven een aantal erg leuke (houtlook)! Handgemaakt en ecologisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge