Postcrossing

Postcrossing: Mijn laatst ontvangen kaarten

13 november 2014

postcrossingstamp

Ik vind het altijd erg leuk om de ontvangen kaarten van anderen te zien. Helaas zie ik weinig kaarten op de fora waar ik zit, waar ze een topic hebben om hun kaarten te showen. In het verleden liet ik al eens wat kaarten zien. En nu ga ik er weer een paar laten zien, die ik recent heb ontvangen.

Tsjechië - CZ-528814

Deze kaart kreeg ik als eerste, nadat ik weer gestart was met het versturen van kaarten. Ik vind het een erg mooie kaart uit Praag, Tsjechië.

Lithouwen - LT-401840

Dit is mijn eerste kaart uit Lithouwen. Ik vind dat toch altijd wel wat bijzonders hebben. Ik vind het echt een leuke kaart. Ik hou wel van geïllustreerde kaarten!

Slovenië - SI-97428

Een kaart uit Slovenië. Dit is mijn tweede kaart uit dat land. Dus dat was ook een leuke verrassing!

Duitsland - DE-3275777

Een vlinderkaart! Deze Postcrosser uit Duitsland heeft mijn profiel goed gelezen. Ik was echt super blij met deze kaart. Zoals jullie inmiddels wel weten, als je mij langer volgt, heb ik een tattoo met een vlinder. Dit heeft een speciale betekenis voor mij. Daarom wilde ik dus ook graag kaarten ontvangen met vlinders er op. Happy me!

Deze kaarten heb ik recent ontvangen. Erg leuk! Als het goed is, is er al weer eentje naar mij onderweg. Ik ben erg benieuwd waar deze vandaan zal komen. Ik vind het zo leuk om toch elke keer weer een verrassing in mijn brievenbus te hebben zitten.

Only registered users can comment.

  1. Aan postcrossing doe ik niet. Ik heb penvriendinnen en dat vind ik wel meer dan zat. Eerlijk gezegd ook niet zo’n fijn idee als iedereen maar je adres zou hebben. Het blijven toch vreemdelingen met dat postcrossing

  2. Vroeger had ik een penvriendin en daar stuurde ik dan brieven, foto’s, plaatjes/of stickers naar toe.
    Soms stuur ik mijn vader/moeder een zelf gemaakte kaart met een mooie tekst of foto, dat waarderen ze altijd ;-).
    Postcrossing lijkt me een leuke, moderne manier om in contact te komen met verschillende mensen/culturen. En je krijgt originele en mooie kaarten zo te zien! Gaaf! Hoe lang doe je dit al?
    zomersproetje onlangs geplaatst…De zin van het levenMy Profile

    1. Ik moest even terug kijken op de website van Postcrossing hoelang ik mijn account al heb. Zie ik dat dat alweer 3 jaar is! Nu heb ik wel een tijdje geen kaarten gestuurd i.v.m. de hoge prijs voor postzegels. Dus ik denk dat ik zo’n 2 jaar écht actief ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge