Algemeen

#PlukhetGeluk Project: Foto’s van Geluk

23 januari 2015

good-luck---veel-geluk

Ook vandaag weer een blogje naar aanleiding van het project van Saskia, #PlukhetGeluk. Om nog even het project samen te vatten; Saskia is dit project gestart vanwege alle narigheid om ons heen. We kunnen wel wat geluk en positiviteit gebruiken. Ik werd hier meteen door geprikkeld en wilde absoluut meedoen!

Vandaag staat het in het teken van 2 foto’s die voor mij ‘geluk’ uitstralen.

IMAG1774

Dat is absoluut deze foto. De eerste kerst met mijn lieve vriend. Het was een super leuke kerst en ja, ik straal. Hij is echt mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat, mijn maatje, mijn knuffelbeer als ik bang ben. <3

Pap&mam 025

En het geluk straalt ook deze foto’s af. En het geluk dat ik deze twee lieve mensen als ouders heb. Ze hebben ontzettend veel voor mij gedaan en dat doen ze nog steeds. Helpen mij wanneer er hulp nodig is. Eigenlijk zijn ze er altijd.
Hoewel ik weet dat het met mijn vader nu niet zo lekker gaat, hoop ik dat hij snel weer zo mag stralen als op deze foto en weer het geluk weet te vinden.

P.S.: Sorry pap en mam dat jullie zo nodig op het WWW moesten, maar ja jullie zijn een deel van mijn geluk en dus de pech voor jullie om met je neus op het WWW te staan. Maar hey, ik bekijk het positief: ik heb wel de leukste foto van jullie opgezocht (die ik tevens zelf heb gemaakt!).

Only registered users can comment.

  1. Wat een mooie foto’s zeg: het geluk en de positiviteit straalt er vanaf, prachtig om te zien. En ook mooi om te zien dat je zo’n goede band met je ouders hebt: echt iets om te koesteren. X
    Deisy onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge