Fibromyalgie | Persoonlijk

Persoonlijke Update | Alweer een update!

7 november 2016

persoonlijke-update

Een maand geleden plaatste ik ook al een update, omdat het een lange tijd niet zo lekker ging. Maar toen begon ik weer op te knappen. Er is de afgelopen tijd een hoop gebeurt, waarvoor ik graag weer een nieuwe update wilde schrijven.

Eerst twijfelde ik om een heel artikel eraan te wijden, maar dat doe ik (nog?) niet. Ik kan het hier ook prima in verwerken en mochten jullie er meer over willen lezen, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Want dan kan ik alsnog dat artikel schrijven.

Gezondheid
Laat ik maar met hetgeen beginnen wat nu de grootste verandering is van de afgelopen tijd.
Wie alle andere updates heeft gevolgd, is ook op de hoogte dat het deze zomer een hele slechte zomer voor mij was. Uiteindelijk was voor mij de maat vol en ging ik naar de huisarts. Dat doe ik eigenlijk niet zo snel als het om fibromyalgie gaat…
Een jaar geleden was ik ook al eens bij de huisarts geweest voor vitamine B12 injecties. Alleen toen kreeg ik ze niet. Nu ging het – denk ik – der mate slecht dat de huisarts nu wel overtuigd was het te proberen. Ik kreeg dan ook gelijk mijn eerste injectie en dat moest ik de eerste 5 weken elke week doen.

Ik kreeg natuurlijk een boost van energie. Deze energie kende ik niet. Ik had soms ook wel eens moeite om de energie kwijt te raken. Maar had het ook gewoon erg nodig.
De pijn was er zeker nog wel, maar had niet meer zoveel invloed op mijn energie. Dat was erg fijn! En ik sliep weer een hele nacht door.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en zit ik nu op 1 injectie per maand. En ik ben blij dat ik hiermee ben begonnen. De pijn is echt niet weg, helaas blijf ik daar last van houden. Maar ik kan wel ondanks de pijn functioneren omdat mijn energieniveau er niet zo door daalt.

Werk
Ik geloof dat ik het wel eens eerder had laten vallen dat ik tegenvallende resultaten heb met mijn bedrijven? Ach ja, die zitten inmiddels ook op een zijspoor. Ik heb namelijk pas geleden weer een gesprek gehad met mijn arbeidsdeskundige en ik mag op zoek gaan naar een parttime baan. Natuurlijk moet ik wel goed afwegen of het echt een geschikte plek is, maar er is hoop. Het komt vast wel goed!
Ik blijf zolang ik geen baan heb, sowieso nog opdrachten doen voor Sparkle Copywriting en ik denk eraan om de sieradenwebshop naar een hobbymatig niveau te brengen. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet. Ik ben nog verschillende opties aan het overwegen. Maar wellicht zal de website, zoals hij nu is, over een tijdje niet meer bestaan.

Algemeen
Verder gaat het gewoon goed. Met mijn lieve diertjes gaat het goed en ook met mijn vriend. Weet wel dat onze relatie met mijn verbeterde energie ook een boost heeft gekregen. Het is gewoon fijn om niet altijd te hoeven nadenken of ik iets kan doen. Eventjes samen weg, filmavond zonder om om 10 uur op bed te liggen etc.
Het voelt als vrijheid. Het voelt alsof ik meer mezelf kan zijn.

Only registered users can comment.

  1. Wat geweldig voor je! Fijn dat het zo’n stuk beter gaat dat je iig je ding kan doen en je meer jezelf voelt 🙂

    Jammer wel dat je toch op zoek moet naar een baan. Had het graag anders voor je gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge