Fibromyalgie | Persoonlijk

Personal Update – Hoe gaat het nu?

13 april 2014

hoegaathetnu-update

Het is nu bijna een maand geleden dat ik toch een wat minder vrolijk blogje schreef. Het ging op dat moment echt niet lekker. Ik baalde ook best van mijzelf. Maar nu zijn we een maand verder en ik ga jullie vertellen hoe het ervoor staat!

Gezondheid
Oké, ik blijf hiermee altijd voorzichtig. Maar ik kan nu wel zeggen dat het zo’n 3 weken goed gaat. Ja, echt goed ook. Ik heb het idee dat de yoga dan ook hier echt wel iets mee te maken heeft. Dat is echt goed voor me. Ik ervaar veel minder -tot geen- pijn en ook heb ik veel meer energie dan voorheen. Eigenlijk heb ik mezelf nooit zo gekend. Maar het is fijn om mij zo te voelen. Ik hoop dan ook dat het op zijn minst zo goed blijft gaan als nu, al dan niet nog veel beter.

Werk
Doordat het met mijn gezondheid nu een stuk beter gaat, gaat dat het op mijn werk ook. Ik werk inmiddels 14 uur en het plan is om dit verder uit te breiden naar 16 uur. Het uiteindelijke doel is nog steeds 20 uur en ik heb nu ook echt het vertrouwen dat dit mij gaat lukken. Als verdeling van de uren wil ik dan uitkomen op 2 hele en 1 halve dag werken.
Helaas kan ik hier (nog steeds) niet blijven en dat vind ik ook erg jammer. Solliciteren mag ik nog niet omdat ik nog niet de 20 uur (stabiel) heb behaald. Dat vind ik ergens ook wel jammer. Ik wil heel graag vastigheid en dat heb ik hier natuurlijk niet. Oja, en die dikke vette bankrekening wil ik ook. 😉

Eigenlijk gaat het over het algemeen gewoon goed met mij. En dat is fijn om eens jullie te kunnen vertellen. Veel leuker dan treurige berichtjes dat het (weer) niet zo lekker gaat. Ik word er vrolijk(er) van en ik hoop dat ik mijn vrolijkheid door kan geven aan jullie.

Genoeg over mij: Hoe gaat het met jullie?

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge