Trouwen

OPROEP! Blogserie ‘Mijn droombruiloft’

23 juni 2017

Gerelateerde afbeelding

Bron

Mijn leven staat op het moment helemaal in het teken van trouwen en verloofd zijn. We zijn druk op zoek naar een locatie, ik doe flink wat inspiratie op voor een bruidsjurk en niet te vergeten een bruidskapsel. Maar wij vrouwen zijn dromers en wij dromen vast allemaal wel van onze droombruiloft. Of misschien heb je deze al gehad?

Daarom leek het mij zo leuk om een blogserie te organiseren in een interviewvorm over jouw droombruiloft. Iedereen mag mee doen! Je mag alleen zijn, samenwonend, verloofd maar ook getrouwd. Het maakt niet uit. Elke bruiloft is je eigen droom!

Het plan is om om de week een artikel van ‘Mijn droombruiloft’ te plaatsen.

Wil je graag meedoen? Schrijf je in via dit onderstaand formulier. Wanneer ik je mailtje heb ontvangen stuur ik je de vragenlijst toe.

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge