Monthly Pictures

Monthly Pictures #9

7 maart 2016

PicMonkey Collage

Oh, jongens we zitten alweer in de derde maand van het jaar! Ik was deze Monthly Pictures even vergeten, oepsie. Het is ook best wel druk met mijn bedrijf, dus het bloggen hier schiet er steeds vaker bij in. Maar ik mag niet klagen, het gaat goed en dat is leuk!

Het was een drukke maand waarin ik niet super veel foto’s heb kunnen maken. Maar toch heb ik een nieuwe Monthly Pictures weten te maken voor jullie. Dus kijk je mee?

IMG_20160210_121637

Rara welke winkel is dit? Nog voor mijn verjaardag ging ik met een vriendin high tea’en én shoppen bij de Primark! Ik kon mij geen beter cadeau wensen.

IMG_20160214_194756

Met Valentijnsdag hebben mijn vriend en ik weer heerlijk gegeten bij ‘T Zusje. Deze keer in Raamsdonksveer.

IMG_20160217_070019

En een paar dagen later moest ik al heel vroeg opstaan (5:30 uur…). We moesten Budgie naar Utrecht brengen voor de operatie aan zijn blaas. Zijn blaassteen werd die dag verwijderd.

DSC_0002_33

Hij deed het heel goed bij de dokter en ging er zelfs bij liggen. Meestal is hij bij artsen (die hij helaas teveel ziet) erg onrustig. Dus dit moment moest ik even vastleggen.

IMG_20160217_121810

Nietsvermoedend waren mijn vader en ik naar huis gegaan toen Budgie de OK op ging. Twee uur later werd ik al gebeld dat meneer klaar wakker was en weer opgehaald kon worden. Dat was een enorm fijn telefoontje en ik zat dan ook zo in de auto om hem te gaan halen. Deze foto maakte ik om hem naar mijn vriend in moeder te sturen. Wisten ze gelijk dat we weer onderweg waren.

DSC_0005_15

En alsof deze maand niet hectisch genoeg was, deed ik ook nog even een workshop. Een hele geslaagde workshop welteverstaan.

IMG_20160221_210533

Gelukkig was er ook nog ruimte voor een beetje ontspanning. Ik bouwde voor mijn Sims een compleet nieuw huis. Gewoon, omdat het kan. En ik moet zeggen, hij is beter gelukt dan het vorige huis.

IMG-20160229-WA0003

Deze foto doet jullie natuurlijk wel wat vermoeden. Ik zou wel weer lekker op een tropisch eiland hebben gezeten. Maar niets is minder waar. Ik zat heerlijk in de zon, in mijn EIGEN TUIN <3 Het was heerlijk om de eerste zonnestralen zo te mogen ontvangen!

IMG_20160229_160205

En ik wil nog even eindigen met deze super lieve slapende Budgie. Ik kon het niet laten hiervan een foto te maken. <3

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge