Monthly Pictures

Monthly Pictures #7

2 november 2015

PicMonkey Collage

Holy moly, het is alweer november. Ik blijf het steeds weer zeggen, maar het gaat echt hard. Volgende maand ben ik alweer een jaartje ouder. Is er niet iemand die héél even op de rem kan trappen?
Goed, ik geloof niet dat dat kan. Maar wat wel kan is elke maand even terugblikken op de dingen die ik heb meegemaakt in een nieuwe Monthly Pictures. Kijk je mee?

IMG_20150920_114400Wat hadden (en hebben!) we toch heerlijk zonnige dagen gehad zeg! Begin van de maand kon ik heerlijk in de tuin zitten. Echt geen straf.

IMG_20150921_104620Toch kwam er al wat spanning naar boven. Budgie zou geopereerd worden, dus ik heb héél veel foto’s gemaakt van mijn pluizebeest.

IMG_20151002_132433Dit is één van de minst zielige foto’s – die zal ik jullie maar besparen – van Budgie. Hier was hij twee dagen ervoor geopereerd. Hij lag al op mij te wachten, want deze dag mochten we hem gelukkig ophalen. Ik kan je vertellen dat het na zo’n spannende operatie niets fijner is dan je vriendje weer te kunnen knuffelen! <3

IMG_20151019_123149Ooh, wat zijn die schuddebuikjes toch lekker zeg! Jammer genoeg is de doos al helemaal leeg. Ik moet het ook niet te vaak kopen, want ze zijn best prijzig vind ik. Maar een verwennerij op zijn tijd moet kunnen, toch?

IMG_20151007_120915Ook ging ik voor het eerst naar de nagelstyliste. Ik vond het best spannend. Gek misschien, maar ik wist echt niet wat ik moest verwachten. Maar ik ben blij dat ik ben gegaan! Inmiddels heb ik weer een ander kleurtje 🙂

IMG_20151019_161746Beter te vroeg als te laat, ik maakte alvast wat kerstkaarten. Intussen heb ik er al bijna 20. Dus het gaat goed hier! Vorig jaar was ik wat aan de late kant, dus vandaar dat ik nu maar alvast begonnen ben. Hoef ik ze straks alleen nog maar te schrijven.

IMG_20151020_152914Dinsdag 21 oktober was er hier in het dorp Jaarmarkt. Een groots evenement waarvoor iedereen hier vrij neemt. Erg leuk en gezellig. Dit jaar ging ik met mijn vrijwilligerswerk flyeren. Alleen ik had even geen rekening gehouden met slechter weer en dat ik daar dus last van heb naderhand. Dat was echt een enorme tegenvaller. Gelukkig ben ik nu wel weer aardig hersteld. Maar ik merk wel dat ik nog snel moe ben en zodra het kouder en nat wordt heb ik er meteen weer last van. Bummer 🙁

IMG_20151021_193349Mijn vriend en ik hadden een nieuwe tv besteld. Met als grote verrassing dat er een Netflix knop op de afstandsbediening zit. Kan gewoon niet beter!

IMG_20151027_161052En ik was ook nog eens een keer creatief. Ik heb hiervan nog een DIY gemaakt. Het zijn koffiezakjes met gedroogde – verse! – lavendel uit eigen tuin. Heerlijk 😀

DSC_0002_31En we kochten ook nog even een vloerkleed. Budgie houdt ervan!

Ik merk dat ik deze maand niet zo heel erg veel foto’s heb gemaakt. Maar hopelijk komt daar weer wat meer verandering in. Door drukte en ziek zijn komt het er gewoon niet van. Fijne november!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge