Monthly Pictures

Monthly Pictures #3

30 juni 2015

PicMonkey Collage3352

Inmiddels zijn er alweer 2 edities van Monthly Pictures verschenen en dit mag de derde zijn! Wat gaat de tijd toch hard voorbij. Ik had niet in de gaten dat ik weer toe was aan een nieuwe. Eigenlijk moest deze gisteren al online staan, maar kwam er helaas niet aan toe. Laten we maar snel beginnen met een terugblik van mijn maand!

IMG_20150609_195143Ik ben weer aan het Postcrossen, zoals jullie misschien al is opgevallen. Het is weer super verslavend en o zo leuk! Deze kaartjes gingen o.a. weg. Intussen zijn ze ook al aangekomen en wacht ik op leuke kaartjes mijn kant op!

IMG_20150617_133509Ook heb ik de Sims weer ‘herontdekt’. Wat een verslavend spel is het ook. En sinds de uitbreiding ‘Aan het werk’ heeft mijn vriend helemaal geen kind meer aan mij 😛

IMG_20150607_182400Met mooi weer besloot ik lekker buiten te zitten en een tijdschrift te lezen. Gelukkig was het een aantal keer heerlijk weer en heb dus wel een paar keer lekker op het balkon kunnen zitten!

IMG_20150625_130012Ook besloot ik te gaan voor een echte zomerse coupe. Hier schreef ik ook een artikel over.

IMG_20150619_220842Ik bestelde een nieuw telefoonhoesje. Hij moet nog binnen komen (besteld via Ebay). Ik ben benieuwd of ik dit fijn ga vinden!

IMG_20150626_120644Homer is flink in de rui. Dus wordt ook regelmatig geborsteld. Mijn vorige konijn vond dat helemaal niks. Homer blijft er zelfs voor zitten en vind het heerlijk!

DSC_0002De reden waarom er gisteren geen nieuwe Monthly Pictures online kwam was omdat ik dit weekend met mijn vriend een weekendje naar Center Parcs was. Om precies te zijn zaten we in het Heijderbos! Even lekker opgeladen 🙂

DSC_0004En tot slot weer Homer. Hij staat sinds gisteren bij ons in huis. Voorheen stond hij buiten en vooral in de winter was deze lieve meneer wat eenzaam. Want ja, vrouwtje vluchtte altijd weer gauw naar binnen bij kou en regen. Nu wordt hij lekker veel geknuffeld en heeft hij het reuze naar zijn zin. Op het moment dat ik dit schrijf rent hij lekker door de woonkamer

Dat was ‘m weer voor deze maand. Volgende maand weer een nieuwe natuurlijk!

Only registered users can comment.

    1. Niet helemaal. Kan er niet echt aan wennen. Vooral ook last van die flap als ik een foto wil maken en dat doe ik erg vaak. Waarschijnlijk koop ik snel een andere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge