Monthly Pictures

Monthly Pictures #15

2 november 2016

picmonkey-collage2

Joehoe! Het is weer november! Dit keer ben ik bewust wat later met mijn Monthly Pictures, want ik had eergisteren (op de laatste dag van oktober) nog een héél erg leuk uitje wat ik per se hierin wilde verwerken.
Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gedaan afgelopen maand?

img_0357Ik begin gelijk met een selfie. Deze maakte ik voor ik naar de bruiloft van vrienden ging. Ik was best trots op mijn make-up en haar. Was goed gelukt en bleef goed zitten. We waren namelijk daggasten, dus moest wel mooi blijven zitten.

img_0319Ik was weer eens in een bui om Rollercoaster voor de dag te halen. Was best even leuk om te spelen. Maar op de één of andere manier raak ik daar sneller op uitgekeken dan bij de Sims…

img_0432En wéér een selfie! Ja deze maand zit ‘vol’ met selfies. Deze is gemaakt tijdens een pauze met motorrijden met pap! Was zulk mooi weer, heerlijk eind gereden. Ik denk dat dit ook de laatste keer was dit jaar voor mij, want nu is het net te koud voor mij.
Maar heel leuk, vriendlief heeft ook weer een motor. Dus volgend jaar lekker toeren!

img_0498Één van de kerstkaarten die ik heb gemaakt. Ik ben nu op de helft ongeveer. Moet er nog zo’n 15 stuks maken. Ik vond dit ideetje op Pinterest. I love pinterest voor zulke dingen!

img_0459Ik ging maar weer eens Simsen en mijn Sim was heel erg boos. Waarom weet ik niet. Maar ik moest zo hard lachen toen ik haar naar de wc stuurde. Kennelijk kun je boos poepen. Haha! Heb jij al eens boos zitten poepen? 😛

img_0404Ik heb het geprobeerd. Het. Is. Niet. Gelukt. Ik kon de verleiding niet meer weerstaan. Je begrijpt wel dat dit bakje allang weer leeg en weer gevuld is….

img_0458Ik laat niet vaak zien van wat ik heb gekocht. Maar ik ben ZO blij met deze schoenen (de grijze), dat ik ze je graag even laat zien.

img_0506Ik doe ein-de-lijk eens mee met Echte Post Is Cool. En wat is dat leuk zeg! Monsieur Mango en Northflix organiseren dit. En hier had ik alles bij elkaar geshopt. Ik hoop dat de ontvanger het leuk gaat vinden!

picmonkey-collage1Afgelopen weekend was het overigens super lekker weer! Ik heb bij mijn ouders lekker zonder jas in de tuin kunnen zitten. Deze dagen koester ik!

img_0519Oja, voor ik het vergeet.. Ik ben ook bij PaperPassion geweest. Dit is een beurs voor creatievelingen en creaties met papier. Ik had kaartjes gewonnen op de blog van Inge. Nogmaals bedankt Inge, het was erg leuk en inspirerend!

img_0478Oh, ik vergeet nog iets. Ik ga nu weer erg van hak op de tak. Maar ik ben natuurlijk ook bij The Bodyguard geweest. Hier schreef ik ook een artikel over!

img_0535Mijn lieve gekke konijnenbeestjes krijgen ook een plaatsje in deze maandelijkse fotoblog <3

img_0552And last but not least: Ik ben eindelijk naar 3 Doors Down geweest. Voor wie niet weet wie ze zijn, Kryptonite en Here Without You waren erg bekende nummers hier.
Ik luister minstens 10 jaar hun muziek, maar naar hun concert gaan kwam er nooit van. O.a. geldgebrek en dat ik niemand mee kreeg waren de redenen. Maar jeetje, wat was dit AWESOME! Volgende keer ga ik zeker weer!

img_0540Met mijn ‘partner in crime’ bij 3 Doors Down. 🙂

Deze maand heb ik ook weer een erg leuke, spannende en drukke maand. Maar ik heb er zin in!

Heb jij al leuke plannen voor november?

Only registered users can comment.

  1. Leuke foto’s Simoon. Ik vind je schoenen echt heel erg tof, ik zou er zelf met die hak alleen jammer genoeg niet op kunnen lopen. Leuke selfie ook, die voor de bruiloft 🙂
    Fijne Zondagavond, en fijne nieuwe week<3
    Saskia onlangs geplaatst…Life as Sas #18My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge