Monthly Pictures

Monthly Pictures #11 [Met extra vakantiefoto’s!]

8 juni 2016

PicMonkey Collage3

Hoera, weer een nieuwe Monthly Pictures! Wel een beetje later, maar dat komt omdat het én druk was (slecht excuus) en daarnaast zag ik van het weekend een artikel dat al gepland stond op mijn blog over het hoofd, waardoor er zaterdag 2(!!) nieuwe artikelen online kwamen i.p.v. één.

Dus om ook jullie de kans te geven de rest bij te lezen, vandaag weer een nieuw artikel.

Goed, genoeg excuses gemaakt. Het is tijd voor een nieuwe Monthly Pictures. Zoals jullie weten ben ik op vakantie geweest, Budgie werd weer ziek en ben ik in de tuin bezig geweest.

Let’s go!

IMG_20160426_195653Ik begin met deze foto die ik maakte samen met één van mijn beste vriendinnen bij Racoon. Het was een geweldige en gezellige avond. Wat een goeie band is dat toch!
PicMonkey Collage2Ook ben ik met mijn vriend nog naar de Beekse Bergen geweest. De dag ervoor was het olifantje Madiba geboren. Hartstikke druk natuurlijk. Maar ondanks dat een heerlijke dag gehad. En oja, Lieke van Lexmond heb ik daar ook gespot.

IMG_20160504_171140Ook werd ik erg vrolijk van alle kaartjes die ik kreeg via Postcrossing. Op deze foto is niet eens alles wat ik in één week kreeg! Absurd veel gehad, maar super leuk.

IMG_20160511_172020En er kwam nog wat leuks binnen met de post. Mijn nieuwe visitekaartjes voor mijn bedrijf!

IMG-20160513-WA0004Knuffelen met de allerliefste hond op deze hele wereld die echt alle liefde verdient die er maar is. De dag hierna kregen we namelijk te horen dat deze schat helaas een nieuwe levershunt heeft. We hebben inmiddels besloten hem niet opnieuw een zware operatie te laten ondergaan. Hij heeft weer zijn dieetvoer terug en gelukkig gaat het nu goed. We merken nu eigenlijk niks meer aan hem.
Natuurlijk kan dit met de jaren veranderen. Maar we hebben besloten van hem te genieten zolang het gewoon goed gaat. Mijn kleine engeltje <3

IMG-20160511-WA0004Deze kaart kreeg ik van lieve Saskia toen ze het slechte nieuws hoorde. Ook kreeg ik een hele lieve kaart van Nina en van onze buren kregen wij ook een kaartje. Echt heel erg lief. En iedereen die ons een hart onder de riem heeft gestoken via mijn blog: Heel erg bedankt, dat waardeer ik enorm!

IMG-20160502-WA0011Van alle narigheid gaan we weer over op leuke dingen. Ik heb er een nieuwe hobby bij. Hoewel het nu inmiddels wel wat te warm er voor is, ben ik kaarsen gaan maken. Zo leuk om te doen! Ik had ouder kaarsen verzameld en heb daar weer nieuwe van gemaakt. Leuke bezigheid wanneer het straks winter is en er weer veel kaarsen worden gebrand!

IMG-20160518-WA0008Lieve Homer ging alvast naar zijn logeeradres (mijn ouders) waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft gehad.

IMG-20160521-WA0008Een paar dagen later vertrokken we naar Parga in Griekenland!

IMG-20160521-WA0011Hoewel het soms moeilijk was om mijn gedachten te verzetten, heb ik een heerlijke vakantie gehad.

IMG-20160521-WA0014Bij aankomst in onze kamer waren we aangenaam verrast. Wat modern voor Griekse begrippen!

IMG-20160522-WA0002Ik appte mijn ouders de volgende dag deze foto. Ik zat er PRIMA!

IMG-20160526-WA0003We hebben ook een tripje gemaakt naar de Meteora Kloosters, wat ontzettend mooi en bijzonder was. Fotocredits voor mijn vriend 😉

DSC_0008_12Uitzicht over Parga.

DSC_0009_11Nog even een leuke foto samen voor de ouders.

PicMonkey CollageVerder was dit mijn favoriete uitzicht. 😀
Ook heb ik deze vakantie gevlogd, deze kun je hier bekijken!

DSC_0004Ook kreeg ik nog deze mooie Ray-Ban zonnebril binnen, waar ik eerder een artikel over schreef.

IMG_20160531_120350Dit is misschien wel de laatste foto, maar zeker niet de minste. Een hele tijd geleden werd ik door Albert Heijn in mijn dorp benaderd of ik hen kon helpen met bloggen en/of vloggen.
Na een aantal gesprekken werd het besluit genomen om een proefvlog te gaan maken. En zoals je in de foto ziet heb ik dat inmiddels dus gedaan. Ik vond het ontzettend spannend, maar de reacties zijn goed! Het was erg leuk om te doen en hopelijk volgt er natuurlijk meer 🙂

Dat was dan de Monthly Pictures voor deze keer. Lekker veel foto’s ook. Maar dat krijg je natuurlijk als je met vakantie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge