Eigen bedrijf | Ondernemer | ZZP

Één maand webshop | Hoe bevalt het?

27 augustus 2016

Game Night

Een maand geleden kondigde ik jullie aan dat ik begonnen was met iets nieuws. Ik wilde een grote droom verwezenlijken en heb de stoute schoenen aangetrokken.

Nu klinkt het natuurlijk alsof ik er totaal niet over nagedacht heb, maar hier zijn echt maanden aan vooraf gegaan. Echter had ik die droom al heel erg lang. Dus uiteindelijk ben ik mijn eigen webshop gestart in handgemaakte sieraden. En het allerleukste nog: ik maak de sieraden zelf!

Één maand webshop eigenaresse
Hoewel het nog maar heel kort is en je bijna geen oordeel kunt vellen, ben ik echt heel erg blij dat ik deze stap heb kunnen nemen. Ik vind het fantastisch leuk om te doen en het is geweldig om anderen blij te maken met sieraden die ik natuurlijk zelf ontwerp en maak.
Bij het werk komt ook best wat kijken. Je moet de voorraad goed bijhouden, alles goed factureren en leuk verpakken om te versturen etc. Ik geef toe dat het ‘cijfer’-gedeelte mij het minst goed afgaat, maar met een accountant in huis is dat zo opgelost. Dat is dan ook wel iets wat ik het minst leuk vind. Vooral prijs berekenen vind ik vaak minder leuk. Maar je kunt niks verkopen als je niet een juiste prijs hebt natuurlijk.

Oorbellen uit de shop
Oorbellen uit de shop

Eigen stijl
Iets waar ik toch wel heel trots op ben, is dat het mij lukt een geheel eigen stijl te creëren. Het is dan ook een stijl die ik zelf ook zeker (zal) dragen. Enkele items uit de shop heb ik ook zelf omdat ik ze zó leuk vind.
Er zijn natuurlijk enorm veel webshops met sieraden, wel of niet handgemaakt. Maar het is altijd leuk net iets anders te hebben dan de rest.

Plannen voor dit jaar
Het jaar is niet zo lang meer, maar toch heb ik nog wel een paar dingen die ik ga of wil gaan doen. Zo staat er eind november een braderie van 2 dagen gepland. Hier heb ik ontzettend veel zin in! En hiervoor moet ik natuurlijk een hoop maken.
Daarnaast hoop ik nog op een kerstmarkt hier in de buurt te kunnen staan. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan is dat ook oké.
Verder wil ik natuurlijk dat mijn online shop nog bekender wordt, dus daar ben ik al druk mee bezig. Ik zal het niet onder stoelen of banken steken, maar ik heb natuurlijk ook bloggers benaderd hiervoor. En daarnaast zal het hier ook af en toe voorbij komen natuurlijk 🙂 .

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge