Algemeen

Een kleine huishoudelijke mededeling

9 februari 2018

Ik loop er al een tijdje tegen aan. En wellicht als je mij langer volgt, is het je ook al eens opgevallen. Ik red het vaak niet om 3x per week een artikel klaar te hebben. Nu ik ook met een nieuwe baan begin, heb ik besloten max. 2 artikelen per week te gaan plaatsen. De artikelen zal ik plaatsen op maandag en vrijdag. Daarnaast blijf ik nog wel artikelen over het trouwen posten, dit deed ik altijd op woensdag en dat hou ik ook zo.

Ook is er op dit moment elke zondag een extra artikel waarin andere bloggers mogen vertellen over hun zelf geschreven artikel, waar zij het meest trots op zijn. Voorlopig kan ik wel even vooruit en zal deze inschrijving niet meer open gaan, helaas.

Daarnaast twijfel ik nog steeds of ik een vaste gastblogger wil. Daarom ben ik benieuwd wat jullie er van vinden en wat voor een gastblogger jullie dan leuk vinden? Laat het me weten in de comments of stuur mij even een mailtje met je ideeën!

Only registered users can comment.

  1. Oh, ik houd het sowieso maar op 2 artikelen per week. Met 2 kinderen en ook nog een baan, red ik het niet om meer te doen. Nee, herstel. Ik zou het heus wel redden als ik er de tijd voor zou nemen, maar ik wil er geen tijd voor nemen. Ik probeer er één te plaatsen om de 4 dagen. Ik hanteer ook geen vaste dagen, zodat ik het ook niet als een verplichting zie. Dus een prima keuze, zou ik zeggen.
    Sheila onlangs geplaatst…Regels in een hostel; hoe overleef je een hostel?My Profile

    1. Oh, met 2 kinderen én een baan is het helemaal lastig lijkt me. En ja het heeft ook te maken met tijd maken. Echter heb ik ook nog andere leuke hobby’s waar ik mijn tijd aan wil besteden haha. Dus een beetje verdelen en dat is soms lastig 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge