Blog

Interview met UWV Perspectief!

1 maart 2015

interview-uwv

Een tijdje terug werd ik benaderd, via Werkversterkers, door UWV Perspectief of ik een interview met ze wilde doen. Nu sta ik zeker open voor dat soort dingen, ik vind dat juist heel leuk.
Dus zo gezegd, zo gedaan.
Het was een heel fijn interview/gesprek, wat telefonisch werd afgenomen. Ik vind het stukje ook erg leuk geworden!

Inmiddels staat het interview online. Je kunt hem HIER lezen.

Only registered users can comment.

    1. Ah, dankjewel! Ik volg het zelf bij Laudius, niet een hele grote maar (tot zover ik kan oordelen) wel een hele goede. Je krijgt erg snel reactie van de docent(e) en dat vind ik wel erg prettig! Ik ben benieuwd naar waar je je cursus gaat volgen. Tis erg interessant en leerzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge