Algemeen | Reizen | Vakanties

Inspiratie voor de vakantie!

11 april 2016

VAKANTIE

Over een aantal weken zit ik lekker met mijn kont in de zon. Even voor 8 dagen er tussenuit en opladen. We gaan dan naar Parga, Griekenland. Heerlijk! Maar we mogen ons gelukkig prijzen dat we rond september/oktober nog een weekje weg kunnen. Maar waar we dan naar toe willen, dat weten we nog niet. Om wat ideeën op te doen, leek het mij leuk ze gelijk met jullie te delen. Misschien heb jij ook nog niks geboekt? Of alvast ideeën voor volgend jaar?

Bonaire

Bron

Bonaire/Curacao
Mijn vriend is al eens op Bonaire geweest. De foto’s die ik heb gezien zijn werkelijk schitterend en ik zou er (sowieso) zeker naar toe willen. Ook Curacao sla ik trouwens niet af. Het lijken mij beiden prachtige eilanden en tevens geweldig om daar te duiken en snorkelen!

Zakynthos
Ik hou echt een zwak voor Griekenland. Daar kan ik écht niets aan doen. Maar het land verkoopt zichzelf ook. De gastvrijheid, het eten, het lekkere weer en de mooie omgeving. Het plaatje klopt altijd. Op Zakynthos ben ik nog niet geweest en dat is één van de eilanden die ook nog erg hoog op mijn lijstje van Griekenland staat.

Zakynthos

Bron

Canarische Eilanden
Op Tenerife en Gran Canaria ben ik al eens geweest. Al zijn het geweldige bestemmingen voor zon-, zee- en strandvakanties. Daarnaast ben ik nog niet op Fuertaventura geweest en ook nog niet op Lanzarote. De twee laatste eilanden trekken mij qua natuur niet zo, maar voor een zonvakantie vind ik dat niet zo erg.

Portugal, Algarve
Het is heel lang geleden dat ik daar ben geweest. En eigenlijk heb ik daar helemaal geen fijne herinneringen aan. Ik vond er niet zoveel aan. En of dat nou kwam omdat ik toen puber was of omdat ik er echt niks aan vond weet ik niet precies.
Toch denk ik, als ik voor een zonvakantie zou gaan, dat ik mij hier dan prima kan vermaken. Wellicht nog een leuke excursie tussendoor.

Malta

Bron

Malta
Ik wil nog ZO GRAAG naar Malta. Maar eigenlijk valt deze bestemming al af. In de periode dat wij willen gaan vind ik de keus aan hotels erg matig en daarbij trekken de hotels mij niet zo (dit kan de prijs zijn of beoordelingen op Zoover).
Maar aangezien dit een inspiratie artikel is, wil ik jullie deze mooie bestemming niet onthouden.

 

Weet jij al waar je naar toe gaat deze zomer?

Only registered users can comment.

  1. Sja.. als je zo die plaatjes ziet, wil je natuurlijk overal wel heen 😉

    Is september/oktober niet ‘hurricane season’ in het Caribische? Dan valt Bonaire mogelijk al af? Sowieso vind ik dat een lange reis voor een weekje. Zelf ben ik gek op Portugal, maar ik ga nooit naar de Algarve. Malta zou ik graag eens proberen. Gezien het jaargetijden zou ik me, als ik jou was, ook laten leiden door de weersverwachtingen rond die tijd. Is het (nog) lekker en vooral niet een regentijd 🙂 (mijn voorkeur gaat altijd uit naar zon en warm.. daar kan ik me nu al op verheugen)

    Leuk, plannen maken! Veel plezier daarmee al 🙂
    Ria
    Ria onlangs geplaatst…RolstoelwandelenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge