Algemeen

Het klinkt als muziek in je oren! | Bluetootkoptelefoons.nl

13 april 2018

Ik hou van muziek en ik kan zeer slecht tegen stilte. Een fijn geluid is dan natuurlijk ook zeer aangenaam. Bluetoothkoptelefoons.nl benaderde mij om een bluetooth koptelefoon bij hun uit te proberen. Dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. Lees gauw verder wat ik er van vond!

Een mooi design voor iedereen

Als eerst heeft Bluetoothkoptelefoons.nl ruime keus. De designs lopen uiteen. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Ik had zelfs wat moeite om een keuze te maken. Maar uiteindelijk ben ik gevallen voor de Picun P8. Ik wist al vrij snel dat ik een witte wilde. En eigenlijk ook roségoud erbij, maar die modellen waren niet volledig naar mijn smaak. Dus uiteindelijk werd het deze in wit met goud.

Lekkere bass

Een koptelefoon, draadloosen niet duur, dat kan toch nooit goed zijn? Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik wel een beetje sceptisch was. Maar wat werd ik verrast door het geluid! Geluid is zowel met als zonder draad even goed. Ik was namelijk bang dat door bluetooth de kwaliteit van het geluid achteruit zou gaan. Maar gelukkig niet!

Helemaal om dus?

Ik ben zeker om. Jammer genoeg herkent mijn laptop de draadloze koptelefoon niet, dus daar heb ik het draadje – wat er tevens bij zit – voor nodig. Ik ben héél blij met deze koptelefoon en ik weet zeker dat ik hier lang plezier van zal hebben. Wel moet ik er bij zetten dat je moet uitkijken hoe hard je het geluid zet. Ik had namelijk na het kijken van een serie (en dan heb ik mijn geluid niet eens hard staan) behoorlijke suizende oren gehad.

Bluetoothkoptelefoons.nl heeft niet alleen bluethooth koptelefoons in hun assortiment, maar ook draadloze headset en wireless earbugs. Dus ook voor de sportievelingen onder ons hebben ze handige oordopjes!

Q: Heb jij al een bluetooth koptelefoon?

 

Only registered users can comment.

  1. Fijn! Ik heb Bluetooth oordopjes, ook zo fijn <3
    Een koptelefoon heeft M. voor het kijken via de tablet. Is hij ook erg blij mee.
    Grappig he, dat het geluid dan toch goed blijft ondanks dat het Bluetooth is.

    Veel luister plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge