Algemeen

Het #echtpostiscool Project

14 november 2016

img_0620

Het project is al 2 keer aan mij voorbij gegaan vanwege financiële redenen. Maar nu kon het eindelijk eens een keer en na al die leuke verhalen, vond ik niet dat ik nog achter kon blijven. Dus ik besloot mee te doen aan de derde editie van Echte Post Is Cool (#epic).

Dit project organiseren Monsieur Mango en Northflix. Echt top wat deze meiden zo voor elkaar weten te boxen. Dus alle credits naar hun!

Na het shoppen en het versturen, is het uiteindelijk tijd voor het spannende uitpakmoment. Dat was afgelopen zaterdag, 12 november.
Zoals je al op de eerste foto kon zien, was hij erg leuk verpakt. Deze dame, Naomi, heeft mijn kreet ‘uilen’ in mijn lootje goed opgepakt.

img_0628

En wanneer ik de doos open: NOG MEER UITLJES! <3 Ja, mijn liefde voor uiltjes is groots. Ze ging er dan ook helemaal in op. Like!

img_0629

Wat zat er allemaal in dit pakketje? Een haakpakketje om je eigen uiltje te haken, gelpennen voor de feestdagen (althans dan gebruik ik voornamelijk deze kleuren), wierrook, een advance kalender met ik denk bedeltjes, een uiltje van vilt, notitieboekje en een boekenlegger. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige tekening en de leuke kaart!
En alles in de stijl van uiltjes! Jeej! Nogmaals dankjewel Naomi voor het super leuke pakketje. Ik ben er heel erg blij mee.

En naast dit pakketje ontving ik ook nog een verrassingspakketje van het leuke creatieve bedrijf IMAKIN. Dankjewel!

Ken jij dit leuke project? En heb je ook al eens meegedaan?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge