Algemeen

Het begin is gemaakt!

9 juli 2014

sportselfie

Ik schreef het al meerdere keren op mijn blog dat ik moest gaan sporten. Want ik heb de conditie van een slak. Ik ben kapot als ik even twee trappen op moet lopen. Gelukkig heb ik in mijn appartementencomplex wel een lift. Maar ik vind dat ik als 25-jarige niet zo mag verzwakken. Dus ik ga er nu dan ook écht wat aan doen. En zie hierboven het bewijs van inschrijving bij de sportschool, haha!

Ik ga alleen fitnessen. Hoewel ik eigenlijk helemaal geen fan ben van fitness is dit voor mij wel de beste manier om aan mijn conditie te werken. Ik kan namelijk zelf het gewicht en de snelheid bepalen en ben niet afhankelijk van anderen. Ik ga als mentale steun mijn MP3-speler gebruiken, dus ik ben nog op zoek naar leuke en fijne nummers om op te sporten. Dus als je er een weet, hoor ik het graag!

En ondanks dat ik, zoals ik al zei, geen fan ben van fitness heb ik er wel zin in. Het zou zo fijn zijn om weer betere conditie te hebben. Want ik ben al vaak tegen de lamp aan gelopen dat ik echt een te slechte conditie heb. Zoals op vakantie de vele trappetjes bij Kamiros. Ik was compleet gebroken toen ik boven was. Ja, het wordt nu echt tijd dat ik er wat aan ga doen en deze week ga ik voor het eerst!

Wat voor sport doe jij op dit moment?

Only registered users can comment.

 1. Ik weet dat er voor het wandelen sites zijn waar je muziek kunt zoeken dat qua tempo bij jouw loopritme past, zodat je als het ware opgezweept wordt door de muziek. Misschien dat die er ook voor het fitnessen zijn?
  Zelf fitness ik trouwens ook (af en toe), ik squash en ik wandel regelmatig…
  Claudia onlangs geplaatst…Pakketbezorging per postuilMy Profile

 2. Wat goed! Leuk dat je gaat sporten. Fitness is ook niet per se mijn favoriet, maar je zit in ieder geval niet met die onmogelijke vaste tijden van een groepssport (zoals volleybal, dans of whatever), je kunt lekker gaan wanneer je wilt en doen wat je wilt.
  Naast fitness in de sportschool (met af en toe een groepsles als mij dat zo uitkomt), vind ik het altijd erg fijn om de dag te beginnen met een paar zonnegroetjes. 🙂
  Dina onlangs geplaatst…Mijn lievelingsstukjes uit The Fault In Our StarsMy Profile

  1. Ik ga natuurlijk over een tijdje een update schrijven hierover. Ik vind het knap dat je het zo in je eentje goed volhoudt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge