What happened in...

What Happened in August?

1 september 2014

Autumn24

Wat vliegt de tijd toch aan mij voorbij zeg. In een vingerknip zijn we weer 4 weken verder en begint er weer een nieuwe maand. Omdat de tijd zo snel gaat, in mijn beleving, leek het mij leuk om aan het begin van elke nieuwe maand even stil te staan bij de maand die we achter ons hebben gelaten. Wat heb ik gedaan en meegemaakt? Alle hoogte puntjes van de maand op een rijtje. Ben je benieuwd geworden naar hoe Augustus voor mij was?

– Ik ben nu al iets meer dan een maand lid van de sportschool. Het gaat best goed!

– Ik ben sinds augustus een jaar samen met mijn lieve vriend en dat hebben we gevierd door heerlijk uit eten te gaan. En we zijn spontaan een weekendje naar Maastricht geweest.

– Ik had een super tof gesprek om te gaan bloggen voor een andere site. Namelijk Stappen & Shoppen. Dit is een website die zich richt op alle ins and outs in Breda en omgeving.

– Zag een van mijn beste vriendinnen weer na hele lange tijd. Was weer net zo gezellig als altijd!

– Ondanks het schaarse aanbod van vacatures mag ik binnenkort op gesprek bij een bedrijf! Super spannend. Hopelijk kan ik daar binnenkort meer over vertellen.

– Ben ik ook gestart met mij freelance aanbieden als copywriter. Dit staat nog geheel in de kinderschoenen. Ik zie wel hoe dit uitpakt. Hopelijk positief natuurlijk!

– And last but not least: Ik ben gaan samenwonen met mijn lieve vriend!

Het lijstje is een stuk korter dan normaal, maar door de drukte van de verhuizing van mijn vriend naar mij is er een hoop bij ingeschoten.

Hoe was jullie maand?

 

Afbeelding van Google.nl

Only registered users can comment.

  1. Ik kijk voor het eerste op je blog en wat een leuke blog heb jij! Wat een positieve dingen heb jij meegemaakt in Augustus ik hoop voor je dat dit gewoon voort gaat in September. Vind het zelf zo’n gek idee dat het alweer September is de tijd gaat zo ongelofelijk snel soms! Leuk artikel! Liefs, Jessie
    Jessie onlangs geplaatst…Top 10 van….. Tumblr. My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge