Gastblog trots
Gastblog

GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Sara

28 januari 2018

Gastblog trots

Wow, wat heb ik een hoop aanmeldingen gehad! Mijn mailbox stroomde echt over. Maar ik vind het super gaaf dat jullie allemaal zo enthousiast zijn. Vandaag is het dan zover voor het eerste artikel. Ik laat dan nu ook het woord (de tekst…) over aan Sara!

Vertel even in het kort wie je bent?

Ik ben Sara Knockaert. Een hotelreceptioniste in het dagelijkse leven die daarnaast ook blogs en boeken schrijft.

Welk artikel maakt jou zo trots en waarom?

Ik ben eigenlijk trots op de artikelen die ik geschreven heb over inspiratie. In die artikels schrijf ik wat mij inspireert en mij verder brengt met het schrijven. Ik wil met die artikelen bewijzen dat inspiratie echt overal is en er is voor iedereen.

Was dit ook een populair artikel op je blog?

Het was best een populair artikel.

Hoe is dit artikel tot stand gekomen?

Het artikel of de artikels zijn tot stand gekomen toen ik het schrijfproces eens goed uit elkaar trok. Alles begint met inspiratie en dan pas beginnen schrijven. Daarom deel ik vaak nieuwe dingen op mijn blog die mij inspireren. Het blijft altijd in beweging.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

Zeker weten. Ik ontdek meer en meer dingen die mij inspireren.

Welk ander blog zou je even in het zonnetje willen zetten?

Dat is het blog paulkater.nl/blog. Ik wil graag een mede auteur in het zonnetje zetten. We werken hard aan onze boeken en blogposts naast een fulltime job. En dat vind ik echt om in het zonnetje te zetten. Het is ook een leuke blog om meer te weten te komen over het schrijf en uitgeefproces. Dus als je zelf een boek wilt schrijven kan je zeker een kijkje nemen op zijn website. Of op die van mij natuurlijk. Bovendien geeft zijn website mij de drang om zelf aan mijn schrijftafel te gaan zitten.

 

Dankjewel Sara voor je bijdrage aan dit gastartikel! Ik neem zeker eens een kijkje op jouw blog en die van Paul natuurlijk!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge