Algemeen

8 favoriete apps op mijn mobiel

19 juli 2017

Apps, soms kan ik niet met ze, maar meestal ook niet zonder ze. Een dag volledig offline zijn, lijkt me best wel weer fijn. Op vakantie ging mij dit dan ook heel goed af. Maar inmiddels ben ik weer in mijn oude patroon beland.
Aangezien mijn telefoon toch min of meer vast zit aan mijn hand, kan ik ook wel mijn favoriete apps even benoemen. Ben je benieuwd welke er bij mij op nummer 1 staat?


 1. Instagram

  Volmondig kan ik Instagram noemen. Dit vind ik echt oprecht het allerleukste social media kanaal wat er is. Ik hou van foto’s. Dus dit is echt een perfecte app. En daarom ook mijn meeste favoriete app.
 2. WhatsApp
  Ook deze veelgebruikte app kan ik niet laten ontbreken in deze lijst. Vroeger was ik best wel een beller. Sinds de komst van WhatsApp, app ik liever iemand dan ik bel. Heel raar, maar het is echt zo. Wat doe jij liever, bellen of appen?
 3. Pinterest
  Hoewel ik het niet mega veel gebruik vind ik Pinterest ook echt een geweldige site/app. Ik word zo blij van die leuke afbeeldingen en inspiratie! Momenteel gebruik ik het heel erg veel voor onze bruiloft. Zo heb ik er een afgesloten bord op gemaakt met inspiratie voor een bruidsjurk.
 4. Aliexpress
  Ja, het is heel erg… Ik heb hier zelfs de app van op mijn telefoon. Als je geld wilt besparen kan ik je het installeren van deze app dan ook niet aanraden, haha! Maar het is zo leuk om soms even tussendoor te kijken wat er nieuw is bijvoorbeeld. Of als je een tijdje hebt getwijfeld toch even gauw die aankoop wilt doen…
 5. Canva
  Ken jij Canva al? Ik vind dat dus echt awesome he om even je foto op te leuken. Overigens vind ik de app op de één of andere manier ook veel beter dan via het web. Ik ben benieuwd wie dat ook vind?
 6. Facebook
  Voor mij is Facebook meer een soort leedvermaak. Ik vind het inmiddels bij lange na niet de aller leukste app meer, maar ik gebruik het wel veel. Onder andere voor mijn blog en natuurlijk ook voor mijn webshop.
 7. Hootsuite
  Dankzij mijn werk heb ik deze site en app ontdekt. Voor mijn blog gebruik ik hem niet. Dat vind ik niet zo heel erg nodig. Echter wel voor mijn webshop is hij rete handig. Ik ben inmiddels een aardige fan aan het worden. Wie weet als ik deze lijst over een jaar nog eens in zou vullen dat ie nog hoger in de ranking zal staan.
 8. Feedly
  Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik blogs liever lees vanaf de laptop, maar als ik onderweg ben is het heel fijn als ik even op deze app wat blogs kan bijlezen. Je kunt mij trouwens ook volgen via Feedly!

Het is wel vrij duidelijk dat ik een absolute fan ben van Instagram.

Welke app zou er bij jou op nummer 1 staan?

Only registered users can comment.

 1. Apper hier. Bellen heb ik nooit leuk gevonden. Mijn favoriete app? geen idee eigenlijk… Ik gebruik niet zoveel apps. Dan toch whatsapp denk ik.

 2. Super handige en populaire apps, Mag ik misschien Stocard nog toevoegen voor iedereen die leest. Sinds ik Stocard gebruik hoef ik al mijn klantenkaarten niet meer in mijn portemonnee te houden. Deze staan nu allemaal in mijn telefoon 😀

 3. Leuke selectie van apps Simone! Ik zou het echt niet weten wat mijn favoriete app is, er staan er zoveel op mijn telefoon dat ik niet meer kan kiezen. Het is wel ideaal dat je tegenwoordig ook al je apparatuur thuis kan besturen. (als de apparaten dat natuurlijk zelf ook kunnen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge