Algemeen

Toch maar eens een droom waar maken

3 november 2014

droomwaarmaken

Dromen, iedereen heeft ze. Een hele tijd terug schreef ik een blogje over dromen die misschien wel helemaal niet realistisch zouden zijn. Toch ben ik nu op een punt dat het toch wel eens heel realistisch kan zijn. En ik ga het zelf realistisch maken. Ik wil het al zo lang en zo graag. Waarom wachten als dat eigenlijk niet meer hoeft? Daarom heb ik besloten om volgend jaar, wanneer het weer mooi weer is, te beginnen met motorrijlessen om mijn motorrijbewijs te gaan halen!

Ik weet al niet hoelang ik al roep dat ik zo graag motor zou willen rijden. Ik droom al heel lang van een eigen motor, lekker toeren door het land. Mijn vriend heeft een eigen motor, maar helaas kan ik niet bij hem achterop, zolang er geen zitje op zit. Wel heb ik al mijn hele motorpak (incl. helm, schoenen en handschoenen). En inmiddels heeft mijn vader ook al bijna zijn motorrijbewijs.

Yamaha Radian

Tja, ik ben nu gewoon een beetje heel erg aangestoken, nu wil ik het ook écht. Lekker met z’n allen toeren. Dat lijkt me zo gaaf!

Gisteren zijn we (mijn vader, vriend en ik) naar verschillende motorwinkels geweest. Even lekker rond kijken. Ik had al meteen een goede smaak, al zeg ik het zelf: Het aller snelste wat de winkel verkoopt natuurlijk, haha. Maar ik heb ook nog veel meer ander moois gezien waar ik mezelf wel op zie rijden. Maar ik ga maar eerst eens dat papiertje halen (roze pasje tegenwoordig – bummer – zo valt het spreekwoord in het niet), die motor komt daarna wel!

Heb jij ook zo’n droom die je misschien toch sneller dan verwacht kunt waarmaken?

 

Afbeelding motor van Google.

Only registered users can comment.

  1. Als ik een droom heb waar ik aan twijfel denk ik altijd aan de slogan van Nike: Just do it! En dat zeg ik nu ook tegen jou. Maar dat hoeft eigenlijk niet, want je hebt het besluit altijd genomen. Heel veel rijlesplezier :-)) Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge