Algemeen

Echte Post Is Cool 5.0!

23 oktober 2017

De afgelopen (ruime) maand was ik weer helemaal in de ban van het postproject Echte Post Is Cool (hierna EPIC genoemd). Het is alweer de 5e editie en afgelopen zaterdag was het uitpakmoment! <3

Wat is EPIC?

EPIC is bedacht door Inge en Northflix vanwege dat er weinig leuke post nog binnen komt. Het doel is dus om een leuk pakketje te maken, aan de hand van een vooraf bepaald budget. Dat budget is €7,50, excl. verzendkosten. Inge en Northflix loten alle lootjes en zo krijgt ieder iemand toegewezen waar hij/zij voor mag gaan shoppen.
Daarna is het de bedoeling om het leuk in te pakken en natuurlijk op tijd te versturen, zodat het pakje er is wanneer het uitpakmoment is.

Wat zat er in mijn pakje?

Voorheen had ik altijd een vermoeden wie mij een pakje stuurde, hoewel ik er altijd weer naast zat. Dit jaar had ik tot een paar dagen voor het uitpakmoment echt géén idee. Ineens zag ik een foto voorbij komen waarvan ik dacht dat dat mijn pakje zou zijn. Toch altijd weer grappig dat je er zo enorm naast kunt zitten.

Bij het uitpakmoment, waar ik speciaal op heb gewacht, heb ik een live video op Instagram opgenomen. Maar ik plaats hem ook graag even hieronder, zodat jullie het ook nog eens (terug) kunnen zien.

En natuurlijk ook even een foto zodat je alles nog even kunt zien!

Ik heb het pakketje gehad van Renske van Montevie.nl. Zoals je in de video kunt zien ben ik ontzettend blij met wat ze voor mij heeft uitgekozen. Vooral ook de mokken met Mr. & Mrs. er op vallen enorm goed in de smaak en had ik zeker niet verwacht. Wat mij betreft was dit een erg geslaagde editie van EPIC!

Heb jij ook meegedaan met deze editie van EPIC?

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge