Reizen

NACHTJE WEG: B&B De Stapper in Velden

29 november 2016
img_0639
De Stapper Suite

Mijn vriend kreeg voor zijn verjaardag een rondleiding door de brouwerij van Hertog Jan. Welke man wil dat nou niet?
Maar helaas ligt Arcen niet helemaal naast de deur voor ons, dus besloten we er een nachtje weg aan vast te koppelen. Alleen het vinden van een leuk hotel in de buurt van Arcen, dat was wel een dingetje. (Oja, er komen een hoop foto’s aan!)

img_0648
Relaxen in de gezamenlijke woonkamer
img_0644
De gezamenlijke ruimte/woonkamer voor de gasten

Tot ik me bedacht dat een Bed & Breakfast ook een optie kon zijn. Beiden hebben we nog nooit in een B&B geslapen, dus was een geheel nieuwe ervaring.
Via de website speciaal voor B&B’s (no spon!) kwam ik eigenlijk gelijk al een hele leuke tegen. Dat was B&B De Stapper in Velden.
Ik was opslag verliefd op alle kamers die ze hadden, in het speciaal de Stapper Suite. En dus boekten we deze ook.

img_0650
Uitzicht vanuit de Stapper Suite

Een paar weken geleden was het zover. En ik geef eerlijk toe dat ik het ook wel een beetje spannend vond. Wat kan je nou verwachten bij een B&B? Is het wel écht goed?

img_0643
Ontbijtzaal (foto in de avond ervoor genomen)
img_0653
Ons ontbijttafeltje <3

Bij De Stapper, van Emmy en Gijs, was het alsof je logeerde bij je oom en tante. Ze zijn ontzettend lief en zorgzaam. En het ontbijt, daar zou ik alleen al een heel artikel over kunnen schrijven.
Ik weet wel, dat als ik nog eens die kant op ga, ik weer daar naar toe ga. Nergens is er zoveel sfeer als bij een B&B. Die persoonlijkheid sprak me ook enorm aan. Je komt gewoon in een warm nest.

img_0654

Zoals ik al zei, het is absoluut géén gesponsord artikel, maar wel wil ik graag uit eigen initiatief Emmy en Gijs nogmaals bedanken voor hun warme ontvangst en hun mooie B&B. En ik raad ook al mijn lezers aan om daar eens een nachtje te verblijven!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge