Algemeen

De allerlaatste…

1 april 2017

Waarschijnlijk is het jullie wel opgevallen dat het mij maar niet lukt om mijn blogschema aan te houden. Sinds mijn nieuwe baan kom ik er gewoon niet aan toe om nog meer te bloggen. Maar omdat ik mijn werk toch wel belangrijker vind dan mijn blog (iets met inkomen enzo…), zal ik hier en daar met verschillende dingen moeten gaan schipperen.

Daarom is dan ook de keuze gevallen om te stoppen met bloggen. Hoe graag ik het ook wil, ik kan het mezelf niet verkroppen dat ik niet aan mijn schema kan houden. We hebben het dan nog niet eens over de inspiratie gehad, want eigenlijk is dat ook nog best wel een ding waar ik maar niet vanaf kom. Het lijkt wel alsof het bij mij een beetje ‘op’ is allemaal. Eerst twijfelde ik of dat wel kon. Maar ik denk dat het is zoals het is. Hoe erg ik dat ook vind.

Dit allemaal betekend natuurlijk niet dat ik geen blogs meer lees. Iedereen die ik volg blijf ik dan ook gewoon lekker volgen. Ik wil daarvan natuurlijk niks missen. En wie weet gaat het dan ooit wel weer eens kriebelen om het bloggen weer op te gaan pakken. Dat zou het allermooist zijn.

Maar voor nu is dit dus mijn laatste artikel. En dat is best raar eigenlijk. Na jaren (meer dan 10 jaar inmiddels) bloggen op verschillende website’s is er hier ineens een einde. Ik wil jullie, mijn volgers/lezers, heel erg bedanken. Door jullie heb ik het nog zo lang volgehouden en was het voor mij leuk om artikelen te blijven schrijven.

Nogmaals super bedankt voor al jullie reacties!

 

 

 

P.S.: Heb je de datum van vandaag al gecheckt? 😉

Afbeeldingsresultaat voor steekt tong uitBron

Only registered users can comment.

  1. ? hahaha. En ik trapte er in. Ik dacht al wat een heftige beslissing om na 10 jaar te stoppen met bloggen. Gelukkig is dat niet zo. Dat het misschien wat minder is, jammer, maar het is niet anders ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge