Werk

Dankbaar voor… | Een unieke kans!

14 juli 2017

Person Working at Desk With White Documents

Bron

Eigenlijk ben ik jullie geen verantwoording schuldig, maar ik wil het toch op een leuke manier delen op mijn blog. En omdat het mooi in het plaatje ‘Dankbaar’ past, maak ik er dan maar gelijk een speciaal artikel over.

Dat speciale artikel is natuurlijk niet zomaar. En ik ben niet zomaar dankbaar voor iets. Het is niet eens iets kleins, wat ik maandelijks in mijn terugkerende ‘Blijmakers’ artikelen zou benoemen (oké, dat ook wel maar dit verdient een eigen artikel). Nee, het is wel meer dan dat. En ik zal er niet langer meer omheen draaien: Ik heb een werkervaringsplaats gevonden!

Flinke zoektocht

Voor wie het gemist heeft, vat ik even kort samen wat mijn plan was: Ik wilde dit najaar beginnen met een cursus of opleiding voor Online Marketing. Echter vond ik zelf dat alleen de theorie niet voldoende is op je cv. Daarom wilde ik dit graag uitbreiden via een stage of werkervaringsplaats.

Het was een aardige zoektocht. Ik heb wat goede gesprekken gehad, maar helaas ook afwijzingen. Maar met één bedrijf is het wat geworden. En ik ben maar wát blij! Precies op het moment dat ik dacht dat het niet meer ging lukken, kwamen zij met het goede nieuws. Dat was een enorme opluchting.

Helaas was er nog wel wat onduidelijkheid met het UWV, waardoor het voor mij moeilijk was om ook echt van dit moment te kunnen genieten. Gelukkig is dat nu opgelost en kan ik zonder zorgen genieten van alles wat ik ga leren en mag doen!

Hoe en wat nu?

Op dit moment heb ik mijn eerste – correctie: tweede – week er al op zitten. Tot nu toe bevalt het me ook meer dan goed. Het is een leuk klein clubje en ik heb leuke eigen opdrachten. Op dit moment is het nog even niet de bedoeling om een cursus of opleiding te volgen. Het bedrijf waar ik nu werk heeft namelijk een interne opleiding samengesteld. Dat is dus super fijn. Ik ben een praktijkmens (is dat een woord?), dus in de praktijk leren is voor mij gewoon ideaal. Daarnaast ga ik ook mijn Google-certificaten halen. Zij helpen mij om voldoende kennis te hebben, dat ik deze certificaten met gemak kan behalen.

Het is de bedoeling dat ik hier in elk geval een half jaar alles mag leren wat het vak zich inhoud. Wie weet ontdek ik welke richting ik op wil en misschien mij (ooit) in wil specialiseren. Maar dat is nu nog een beetje te vroeg om wat over te zeggen. Momenteel hou ik me veel bezig met content en dat bevalt me heel erg goed. Ik vind het een super interessante richting, maar dat is niet heel verrassend met mijn blog natuurlijk. 😉

Dat verklaard de stilte

Het is dus deze week iets rustiger geweest dan de afgelopen twee weken, waarin ik me braaf hield aan mijn blogschema. Mijn streven is om dat wel vol te houden, zolang de energie en de inspiratie dat toelaat natuurlijk. Ik wil geen afgeraffelde artikelen meer. Ik wil namelijk van mijn blog ook mijn portfolio gaan creëren met waardevolle artikelen. Maar persoonlijke artikelen zoals deze en het maandelijkse artikel Blijmakers blijven natuurlijk gewoon onderdeel van mijn blog. Het is èn blijft mijn persoonlijke blog.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge