Blog

Blogplannen voor 2017

6 januari 2017

Het is 2017 en ik kan niet zeggen “He he, eindelijk”. Want de tijd ging gewoon veel te snel. Het ging zo snel dat het bloggen bij mij er veel te vaak dan mij lief was inschoot. Mijn blog heb ik best wel links laten liggen, wat ik ontzettend jammer vind. Ook was ik in het bloggen het plezier een beetje kwijt geraakt. Maar ik heb het gevoel weer een beetje terug gekregen. En dat komt o.a. omdat ik wat meer richtlijnen voor mezelf heb gemaakt. Deze richtlijnen vertel ik vandaag ook aan jullie, als een stokje achter de deur. En jullie weten ook gelijk wat je kan verwachten.

 • Ik wil minimaal 2 artikelen per week schrijven. Liever 3. Of het ook gaat lukken, dat is een tweede. Maar wel een goede richtlijn.
 • De dagen waarop artikelen online zullen komen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Het weekend wil ik vanaf nu vrij houden.
 • De artikelen zullen – zoals je gewend bent – om 07:00 uur online komen.
 • Zoals jullie misschien al is opgevallen ben ik gestopt met ‘Monthly Pictures’. Ik voelde hem niet meer. Behalve dan dat het als een vervelende blok aan mijn been voelde. Ik vond het helemaal niet leuk meer om te maken. In plaats daarvan komt één keer per maand iets nieuws online (Genaamd Blijmakers), waarin ik ga terugblikken op de maand. Hierin zullen ook zeker wel wat foto’s voorbij komen.
 • Wanneer ik een baan heb, wil ik hier wellicht ook mijn bevindingen over schrijven hoe dat is als wajonger.
 • De persoonlijke updates komen bij deze ook te vervallen. Ik vind niet dat het nog extra toegevoegde waarde heeft. Ik schrijf liever een heel artikel over een onderwerp waar ik me mee bezig houd. Of dat nou mijn gezondheid, werk of iets algemeens is.
 • Ook heb ik wat veranderd voor de toekomstige samenwerkingen. Voorheen schreef ik onder elke samenwerking of gesponsord artikel dat het ging om een samenwerking. Zelf vond ik het vervelend en ook omslachtig om het op die manier te doen. Vanaf nu zal er dit teken onderaan het artikel zichtbaar zijn, met een link naar mijn disclaimer.
 • Iets waar ik eigenlijk al mee bezig was achter de schermen, maar wat ik zeker ga voortzetten. Ik accepteer niet alle samenwerkingen. Ik heb het afgelopen jaar bijna ontelbare verzoekjes gekregen om telefoonhoesjes te reviewen. Ze kwamen werkelijk mijn neus uit. En daarbij als ze een beetje onderzoek hebben gedaan, heb ik al verschillende artikelen voor allerlei bedrijven al geschreven.
  En in het verlengde daarvan ga ik ook beter kijken naar wat bij mijn blog past. Zo weet ik nu dat fashion-gerelateerde artikelen niet zo hard lopen. Hoe leuk ik het ook vind – ondanks dat ik er niet veel kennis over heb – ga ik dit dan toch maar laten varen.

Het zijn geen hele grote veranderingen, maar het is toch goed om zulke dingen eens op te schrijven en kenbaar te maken aan jullie. Ook wil ik jullie vragen wat jullie (nog) graag zouden willen lezen op mijn blog? Of wat jullie missen? Laat vooral je ideeën achter in de comments!

Only registered users can comment.

 1. Jammer dat je de fashion artikelen laat varen, misschien een leuk idee om een keer een guest post bij mij te doen als je toch een keer over fashion wil schrijven?

 2. Wat een mooie plannen, maar pin je er niet teveel aan vast he? Als er een week een blogje niet online komt, ook niet erg! Jijzelf en je gezondheid staan voorop 🙂 Ben erg benieuwd naar je nieuwe rubriek Blijmakers, en af en toe een beauty gerelateerd artikel omdat je het leuk vind moet kunnen toch? Ook al wordt het wat minder gelezen, zolang je r maar plezier aan beleefd!

  Fijn weekend! xxx
  Saskia onlangs geplaatst…Let’s do this! met Improve Health #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge