Blog Uitgelicht

Blog Uitgelicht #9

13 augustus 2016

VAKANTIE-1

De vorige ik wilde zeggen aflevering Blog Uitgelicht vertelde Ingrid over haar leuke gevarieerde DIY en Snail Mail blog. Vandaag is het de beurt aan Leonie die verteld over haar blog. Ze schrijft vooral veel persoonlijke dingen, waaronder haar chronische ziektes. Dit is ook meteen de laatste ‘Blog Uitgelicht’ uit deze reeks.

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.56.42

Wie ben je, hoe oud ben je en waar woon je?
Ik ben Leonie, 27 jaar en woon samen met mijn man en onze kat in Dronten (een gemeente in Flevoland).

Wat is je blog?
http://sugarframe.nl

Waar gaat je blog over?
Sugarframe is een persoonlijke lifestyleblog. Er zijn dus heel veel verschillende onderwerpen die voorbij komen. Over het algemeen gaat het over mijn leven met 4 chronische ziektes en mijn hobby’s (bakken, haken en fotografie). Ik vind het ook leuk om lijstjes te delen (8x waarom ik een hekel heb aan de kapper bijvoorbeeld) en tips te geven. Heel breed dus!

Schermafbeelding 2016-05-04 om 21.58.41

Waarom ben je gaan bloggen?
Zoals ik net al zei ben ik chronisch ziek, en dat is precies de reden waarom ik ben gaan bloggen. Ik had net mijn studie afgerond (communicatie) toen ik zo ziek werd dat ik niet kon werken. Ik verveelde mij en vond het zonde dat ik niks met mijn studie kon doen. Ik had vroeger een miniblog gehad om mijn gedachtes op te schrijven en het begon te kriebelen om dat weer te doen. Maar dan beter en groter.

Waarom moet ik en mijn lezers jouw blog gaan lezen en volgen?
Omdat ik dat leuk vind is zeker geen goed antwoord? Haha. Ik denk dat Sugarframe zich onderscheid door de diversiteit gecombineerd met openheid. Ik ben open over mijn ziektes, ben eerlijk over mijn mening en heb een hekel aan vage bewoordingen. Je weet bij mijn blog dat er echt een persoon achter zit. En ik vind het zelf bij blogs altijd leuk als ik het idee heb dat ik die persoon leer kennen. Daarnaast deel ik vaak leuke tips en gratis templates die handig kunnen zijn.

Schermafbeelding 2016-05-04 om 22.01.53

Via welke social media kunnen wij jou en je blog volgen?
Facebook: https://www.facebook.com/sugarframe/
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sugarframe-12520595
Twitter: https://twitter.com/leonieseket
Instagram: leoniesugarframe
Snapchat: sugarframe
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDiSWFAgQqRojX1qY_3oDzw

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge