Blog Uitgelicht

Blog Uitgelicht! #2

7 mei 2016

VAKANTIE (1)

De aftrap is twee weken geleden geweest. Ricardo had de eer om deze blogreeks te ‘openen’. Vandaag weer een hele leuke en nieuwe blog in blogland voor jullie. Deze keer van een jonge vrouw, ze blogt over haar leven als chronisch zieke en over haar creatieve hobby’s. Daarnaast heeft ze ook veel leuke gastbloggers.

Schermopname (12)

Wie ben je, hoe oud ben je en waar woon je?
Hoi! Mijn naam is Joyce, ik ben bijna 24 en woon in Groningen.

Wat is je blog?
Je vindt mijn blog op dit adres: https://joyceleeft.wordpress.com/

Waar gaat je blog over?
Ik blog over heel veel verschillende dingen. Over mijn hobby’s : scrappen, schrijven en fotografie, over mijn ziekte (nog zonder diagnose), ik plaats shoplogs en gastblogs maar ook reviews over boeken, muziek, films en spellen. Ook komen er blogs voorbij over wonen, dus vooral stijlen van wonen/interieur. Heel divers dus en eigenlijk een lifestyle blog.

Schermopname (14)

Waarom ben je gaan bloggen?
Een van mijn hobby’s is schrijven. De laatste tijd had ik alleen weinig ideeën om grotere verhalen te gaan schrijven. Al een tijdje volg ik verschillende blogs en ineens kwam er een creatieve golf over me heen voor een eigen blog. Ik heb al eens eerder via Blogger een blog gehad, maar WordPress werkt nu al veel fijner voor mij. Daarnaast vind ik het erg fijn soms mijn verhaal te delen of dingen van me af te schrijven zonder het heel vaak te moeten herhalen voor iedereen.

Waarom moet ik en mijn lezers jouw blog gaan lezen en volgen?
Door mijn blog ontdek je nieuwe blogs, leer je anderen kennen die ik aandacht geef in mijn gastblog, maar ook door de diversiteit in artikelen is er voor ieder wat wils.

Schermopname (13)

Via welke social media kunnen wij jou en je blog volgen?
Ik heb een Facebook pagina gemaakt: https://www.facebook.com/Joyce-leeft-1072528602813170/ hierop deel ik elke keer de link naar nieuwe artikelen.

En er is een Pinterest pagina: https://nl.pinterest.com/joyceleeft/ (hier staat nog niet zoveel op).

In eerste instantie had ik ook een Instagram account, maar deze is eigenlijk hetzelfde als de Facebook pagina.

 

Wil jij ook graag jouw blog promoten in deze rubriek? Dat kan door je aan te melden in deze blog met de oproep!

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge