Algemeen

Blijmakers van 2017!

29 december 2017

Begin dit jaar ben ik begonnen met een nieuwe maandelijkse terugblik, Blijmakers. Hierin blik ik elke maand weer terug op de dingen die mij blij hebben gemaakt. Groot of klein, dat doet er niet toe. Omdat ik nu al bijna een heel jaar Blijmakers heb geschreven, leek het mij leuk om de hoogtepunten van mijn Blijmakers samen te voegen in één artikel. Kun jij al raden welke Blijmaker er absoluut in zit?

 • Natuurlijk moet stipt bovenaan het huwelijksaanzoek van mijn vriend! <3 Op vakantie in Rhodos ging mijn vriend door zijn knieën voor mij. Totaal onverwacht. Inmiddels zijn we al een heel eind met onze bruiloft wat komend jaar zal plaatsvinden!
 • Wat als tweede op de lijst moet komen te staan was natuurlijk dat ik werk vond in de richting waarin ik graag werkzaam wilde zijn. Hier heb ik een half jaar met plezier mogen werken.
 • Ik zocht ook een nieuwe auto uit bij mijn privélease maatschappij. Waarschijnlijk zal ik begin januari in mijn nieuwe bolide mogen rijden.
 • Het waren er niet veel, maar ik heb wel een aantal hele leuke samenwerkingen gehad via mijn blog! Iets wat mij erg blij maakt en wat zeker voldoening geeft.
 • Niet geheel onbelangrijk: de vooruitgang met mijn gezondheid. Vorig jaar in augustus startte ik met vitamine B12 injecties, met een positieve wending!
 • Ik ben heel blij met de stap naar Etsy met mijn sieraden. Dat was voor wat dit betreft de beste keuze ever.
 • De meetings met lief (blog)vriendinnetje Saskia! Hopelijk zie ik haar volgend jaar weer een paar keer 😀
 • Ik deed een aantal keer mee met het super toffe #EchtePostIsCool project. Het was weer super om mee te doen en hopelijk komt er volgend jaar weer een nieuwe editie!
 • En ook mag ik de komst van Elmo (hamster) natuurlijk ook niet vergeten. Nog een paar maanden en dan is hij alweer 1 jaar!

Dit jaar – 2017 – was een jaar met voornamelijk alleen maar hele mooie momenten. Groot en klein. Met een nare tegenslag eind dit jaar. Maar we ik ga met volle moed het nieuwe jaar in. En dat heeft een specifieke reden: ik heb namelijk weer een nieuwe job! Dat is natuurlijk een fantastische afsluiter voor dit jaar.

En natuurlijk wens ik jullie (alvast) een hele fijne jaarwisseling!

 

Q: Wat was of waren jouw Blijmaker(s) van 2017?

Only registered users can comment.

 1. Wat een fijne blijmakers van dit jaar! 2018 gaat ook echt prachtig voor jullie worden, dat weet ik zeker. Trouwen en je nieuwe job, 2018 kan niet beter beginnen…

  Vond het super om je dit keer 2x te mogen zien<3
  Hopelijk verdubbelen we dit aankomend jaar 😉

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge