Algemeen

Blijmakers #8

1 december 2017

Zo, hallo. Dat is even geleden en helemaal een nieuwe Blijmakers. Ik zit/zat een lange tijd niet zo lekker in mijn vel doordat ik een lastige keuze moest maken. Daarnaast kwam nog bij dat ik niet wist of ik dit artikel ook nog in deze context wilde door laten gaan. Maar voorlopig laat ik even voor wat hij is. Misschien kom ik nog eens op een nieuw idee.

Maar om even to the point te komen, het gaat hier om blijmakers, dus laten we daar maar gewoon mee beginnen. Oja en deze keer zijn de blijmakers over een langere periode.

 • We hebben onze trouwringen gekocht! <3
  We hadden ze al een keer eerder gezien, maar dat was nog zo vroeg dat we nog even zouden wachten. Eigenlijk was het nu ook wel redelijk vroeg, maar voor korting ben ik natuurlijk altijd te porren. 😉
 • Nog iets van het trouwen: Ook onze safe the date kaarten liggen bij de drukker. Volgende week komen ze binnen. Ik ben ZO benieuwd!!
 • Het is voor het eerst in mijn hele leven dat ik mijn verjaardag niet ga vieren voor vrienden en familie zoals ik altijd deed. Ik weet niet waarom, maar ik heb er echt geen zin in. Máár ik vier het wel mijn ouders, vriend, schoonouders en schoonzus. Ik heb besloten gezellig met z’n allen te gaan bowlen en daarna ergens te gaan eten. Ik heb er al helemaal zin in!
 • Ik heb twee keer op een Lady’s Night bij een bioscoop mogen staan en heb het niet slecht gedaan. Zo leuk als mensen zo enthousiast zijn om jouw sieraden 😀
 • Ik had nog een enorm leuke samenwerking met Hunkemöller, waar ik echt wel een beetje trots op ben!
 • We (ik, mijn vriend en mijn ouders) een weekendje naar Limburg en Duitsland geweest als verjaardagscadeau voor mijn moeder. Was ontzettend leuk en ben ook weer enorm los gegaan bij de DM.
 • Vandaag mag ik weer naar de nagelstyliste. Oh en mijn nagels zijn er zo aan toe. Ze zijn echt onhandig lang geworden en ben ook wel weer toe aan een nieuw kleurtje. Hebben jullie nog leuke ideeën?
 • Oh en nog iets super tofs! IK KRIJG VOLGEND JAAR EEN NIEUWE LEASE AUTO! Waarschijnlijk in januari al. En ja ik ga weer leasen. Dit keer een Kia Picanto Comfort Navigatie. Je raad het al: Er zit o.a. navigatie in, een achteruitkijk-camera (why? 😛 ) en cruise controle. Dat worden hele fijne relaxte ritjes!
 • Ook kocht ik de glossy van Humberto Tan. Ik hoorde het op de radio dat hij een glossy uitbracht over fotografie. Ja, dan moet ik die natuurlijk ook hebben…
 • En ik heb natuurlijk een knoop doorgehakt. Ik ga voor mezelf beginnen. Oké, zeer hoogst waarschijnlijk. Ik ben nog even afhankelijk van een potentiële klant. Maar het ziet er wel positief uit. En ik heb daarvoor ook nog een heel tof en inspirerend gesprek gehad met lieve Deisy.

Gelukkig heb ik een aardig lijstje aan blijmakers kunnen maken. Wat was jouw ultieme blijmaker deze afgelopen maand?

Only registered users can comment.

  1. Ja je hebt gelijk hoor. Maar was wel even lastig de afgelopen twee maanden. Gelukkig voel ik me wel beter nu. Dus hopelijk komt mijn blogflow ook weer een beetje terug! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge